Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

go.play: za normálních okolností bych byl na pokec, ale zítra máme firemní ukončení roku :mrk vzpomeň si až pojedeš přes Věž :D jinak silnice jsou tu ok až na ty díry:bojim

Odesláno

TAk jsem v pořádku dorazil domů, ale řeknu vám (všichni to zajisté víte) že naše silnice jsou v katastrofálním stavu, lituju kluků co bydlí v okolí Havl. Brodu, to co sem tam dnes viděl a vymetl, to sem ještě v životě nezažil :bojim

Odesláno

havlik> To je hlavně saxo, né 106 :-) A origo to nebude.

go.play> Jo hochu, je to hrůza. Ale úplně nejhorší v republice to není, jel sem v okolí Šebetova i po horších :):(

[upravil dne 21.12.10 20:43 kujon106]

Odesláno

Peripetie se světélkama snad vyřešeny, doplatila jsem pár stoveček a zítra by měli dorazit ledkové krystalky :D juchu Ježíšek asi vážně existuje :D miluju Vánoce.... :papa

Odesláno

no neřekl bych že sem jel stylem pana klobouka, možná brzo po ránu, tady u nás na severu máme hodně sněhu, tak jsem jel pomalu, ale pak to byla normální jízda a když sem jel zpátky tak jsem jel už docela svižně :D, já sem teda mile překvapen, že se s tim dá jet dálka takhle pěkně, sice pohodlí nic moc ale přežil jsem to

Odesláno
PAJA106: A kde teda? :D

Ve stavu našich úžasných silnic. Jako já se vážně začínám místama bát, pač to už není jen o gumu, ale o zničení podvozku, takže teď jezdím slalom, pač nehodlám nic riskovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...