Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Paja106: mě už jednou nabídl vrácení peněz, když jsem jim ty kazové poslala zpátky a neměl za to náhradu, tak snad se teď nebude škubat :myslim

Odesláno

Alpinka: Mě nenabídli vrácení, ale první reklamace proběhla celkem OK, až na to čekání a teď, spíš se obávám, jak se budou kroutit, že jsem si to udělal sám, že to je tuningový díl... Prostě milión výmluv, aby mi nemuseli vrátit peníze.

Odesláno

tak přeji hodně štěstí, každopádně kdyby se ti něco nezdálo je nejlepší informovat se o všem na ČOI, tam vždycky poradí jaké máš nároky při reklamaci :D

Odesláno

prosimtě vždyť 1,3 nežere zase tolik, a hlavne já bych si ani nedokázal představit že bych si po ni měl pořídit litr, po 1,3 bych šel minimálně do 1,6 jinak bych nadával že to nejede :D

Odesláno

zatím sem ji neviděl ale na letních sjeli do příkopa... je prej rozbitý čelní sklo od hlavy takže vyměnit, nárazník je v autě, chladič by měl být dobrej, jen jsem neviděl přední blatník a světlo...

Odesláno

se musim pochlubit, dneska jsem byl na předtermínu z výroby strojů, z tvářecích strojů za jedna a byl jsem pochválen děkanem:)

a na výsledek obráběcích strojů si počkam do pondělí...

Odesláno
se musim pochlubit, dneska jsem byl na předtermínu z výroby strojů, z tvářecích strojů za jedna a byl jsem pochválen děkanem:)

a na výsledek obráběcích strojů si počkam do pondělí...

Sakra, zajímavý, jak ze všech ostatních ústavů to zvládají tak rychle. Asi tam jsou lepší studenti:D Já byl v pondělí na Mechanical and Hydraulical Transmissions a za B a dnes jdu na Internal Combustion Engines (ta AJ je tam proto, že to v ní studuju ;))

A dnes jsem dostal dárek od P-Clubu, přišla mi škrabka, dokonce i barva téměř sedí a to logo:cool: To bude led a sníh odskakovat sám :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...