Jeny Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 no, já si stejně jako kujon myslim, že když už budeš kupovat nový kotouče a desky, tak by bylo dobrý popřemejšlet o tich větších já tedy budu taky předělávat na jaře brzdy, ale zůstanu u 247, ale místo bendixů budu volit girlingy (205 gti 1.9) a budu vyndavat abs a natahovat nový brzdový trubky. (přijde mi, že jsou u mě přes to abs hrozně velký ztráty...) Citovat
kujon106 Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 nerozumím řeči vašeho kmene Holky bzdit nemusej ) Citovat
Guest Alpinka Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 jak v čem .... ale stejně by mě zajímalo co znamenají ty čísla Citovat
PAJA106 Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 Průměr brzdového kotouče v milimetrech. Citovat
Jimmy106 Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 Alpinka: nic si z toho nedelej.. kazdy jednou zacinal :-) Citovat
kujon106 Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 Já ti to objasnim :-) Pavlík totiž na svym 118 a po úpravě 120+ autě s 16 motorem chce vyměnit dosluhující 247 za nějaký novější a tak mu radíme, aby raději šel do 266. Kdyby byl fajšmekr, tak by mohl dát i 283, ale to by pak mohl mít přebržděný na předek a kdoví co ještě. I u těch 266 si myslim, že by mohl nastat problém nasadit jeho 14. Tak a jelikož už je skoro 1, tak jdu spát Citovat
BiFF Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 Kujon: ja mam brzdy 283 + Bremba a musim rict ze to je lepsi nez origo v tom ze se mi nekousou zadni kola a nejde mi to do smyku predni brzdy jsou naddimenzovane ale brzdi hlavne ony , kamos mel saxo a tomu prdel t aky furt utikala kdyz dupl na brzdu a me to taky delalo u 106 Citovat
MIHUL Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 přes zimu budu shánět nový brzdy... kotouče, desky, hadice... nějaký rady? Brembo, EBC a MINTEX mě láká Hadice a desky ti muzu nabidnout Gold fren,hadice pancerovy celonerez mam tema v sekci tuning a desky sintrovany-kovokeramika,mrkni do vlakna tom406 nebo na jeho stranky jak je s tim spokojeny. Citovat
Lentilka Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 jestli to měl tom tak se nemusim ani divat, celkem jsem to sledoval... mohl bys mě kdyžtak poslat nabídku do sz... diky a ty 266 kotouče to jsou brzdy z nějakýho HDI nebo co se musi upravit? Citovat
MIHUL Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 266mm ma Partner,nebo 306.Ja mam 283mm z 307HDi 110PS,90 PS ma taky jen 266mm. Citovat
Caesar Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 No mě právě prdel docela ustřeluje, když přišlápnu brzdu víc. A nevím co s tím. Citovat
Guest Alpinka Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 Kujon: děkuji teď je mi všechno naprosto jasné ještě jedna technická, jak zjistím co tam mám teď já? Citovat
MrChodny Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 No mě právě prdel docela ustřeluje, když přišlápnu brzdu víc. A nevím co s tím. rozhybej si zatezovy regulator na zadni naprave... Citovat
MrChodny Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 Kujon: děkuji teď je mi všechno naprosto jasné ještě jedna technická, jak zjistím co tam mám teď já? Ty tam mas ted nejspis klasiku - nechlazene 247ky Citovat
Jeny Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 Dneska se mi stala docela zajímavá věc. Šli jsme s kámošem na autobus z Plzně do Klatov. Autobus nejel, tak kámoš začal stopovat. Nikdy jsem stopem nejel a ani to moc nemam rád, ale řekl jsem si, že to tedy zkusíme. Zachvíli přijelo černý bmw e36 v kombíku. Tak nastoupíme a asi po pěti minutách se nás týpek za volantem (bylo mu asi 25) zeptal jestli nechceme drogy- perník. V tu ránu jsem začal být trochu pos*anej. Celou dobu jel jak hovado, 120 v obci, furt přes zebry... Potom z něj vypadlo, že moc bouraček neměl, že měl poslední před 4 měsícema. Prej 4 dny v kuse fetovali a potom jeli bez spaní domů, samozřejmě usnul a v autě bez pojistky někoho smetli. Povídal, že auto bylo plný fetu, takže ujeli. A potom ho asi někde čapli nebo co, protože dneska jel akorát od soudu. Můžu vám říct, že už stopem asi nikdy nepojedu. Citovat
Fr3sh Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 :D:D Promin JENY...ale me to hrozne moc rozesmalo tahle prihoda :D ja jsem jel nedavno s dodavkou a vidim slecnu stopovat...tak si rikam, super zastavim...zastavil jsem ona rekla kam chce a ja rekl oki a v tu chvli zavolala nejaky jmeno a pribehli dva kluci ze jsou sni a ze je vemu taky tak jsem zvral dvere a vypadl odtamtud...to taky smrdelo Citovat
Jimmy106 Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 omg :D ja jsem zatim nastesti od takovyc historek usetren. narozdil od vas ziju poklidnym zivotem.. :-) Citovat
Jeny Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 jsem rád, že vás moje story pobavila:D Citovat
106sťák Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 moje story je že sem měl včera nehodu...smekl sem se na sněhu a vzal sem lagunu,peugeot je v háji,to nemá cenu opravovat,takže pujde na díly... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.