Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no, já si stejně jako kujon myslim, že když už budeš kupovat nový kotouče a desky, tak by bylo dobrý popřemejšlet o tich větších

já tedy budu taky předělávat na jaře brzdy, ale zůstanu u 247, ale místo bendixů budu volit girlingy (205 gti 1.9) a budu vyndavat abs a natahovat nový brzdový trubky. (přijde mi, že jsou u mě přes to abs hrozně velký ztráty...)

Odesláno

jak v čem :) .... ale stejně by mě zajímalo co znamenají ty čísla :D

Odesláno

Já ti to objasnim :-) Pavlík totiž na svym 118 a po úpravě 120+ autě s 16 motorem chce vyměnit dosluhující 247 za nějaký novější a tak mu radíme, aby raději šel do 266. Kdyby byl fajšmekr, tak by mohl dát i 283, ale to by pak mohl mít přebržděný na předek a kdoví co ještě. I u těch 266 si myslim, že by mohl nastat problém nasadit jeho 14. Tak a jelikož už je skoro 1, tak jdu spát :)

Odesláno

Kujon: ja mam brzdy 283 + Bremba a musim rict ze to je lepsi nez origo v tom ze se mi nekousou zadni kola a nejde mi to do smyku predni brzdy jsou naddimenzovane ale brzdi hlavne ony , kamos mel saxo a tomu prdel t aky furt utikala kdyz dupl na brzdu a me to taky delalo u 106 ;)

Odesláno
přes zimu budu shánět nový brzdy... kotouče, desky, hadice... nějaký rady? Brembo, EBC a MINTEX mě láká:)

Hadice a desky ti muzu nabidnout Gold fren,hadice pancerovy celonerez mam tema v sekci tuning a desky sintrovany-kovokeramika,mrkni do vlakna tom406 nebo na jeho stranky jak je s tim spokojeny.

Odesláno

jestli to měl tom tak se nemusim ani divat, celkem jsem to sledoval... mohl bys mě kdyžtak poslat nabídku do sz... diky

a ty 266 kotouče to jsou brzdy z nějakýho HDI nebo co se musi upravit?

Odesláno

Kujon: děkuji teď je mi všechno naprosto jasné :D ještě jedna technická, jak zjistím co tam mám teď já? :myslim

Odesláno

Dneska se mi stala docela zajímavá věc. Šli jsme s kámošem na autobus z Plzně do Klatov. Autobus nejel, tak kámoš začal stopovat. Nikdy jsem stopem nejel a ani to moc nemam rád, ale řekl jsem si, že to tedy zkusíme. Zachvíli přijelo černý bmw e36 v kombíku. Tak nastoupíme a asi po pěti minutách se nás týpek za volantem (bylo mu asi 25) zeptal jestli nechceme drogy- perník. V tu ránu jsem začal být trochu pos*anej. Celou dobu jel jak hovado, 120 v obci, furt přes zebry... Potom z něj vypadlo, že moc bouraček neměl, že měl poslední před 4 měsícema. Prej 4 dny v kuse fetovali a potom jeli bez spaní domů, samozřejmě usnul a v autě bez pojistky někoho smetli. Povídal, že auto bylo plný fetu, takže ujeli. A potom ho asi někde čapli nebo co, protože dneska jel akorát od soudu. Můžu vám říct, že už stopem asi nikdy nepojedu. :D

Odesláno
:D:D:D Promin JENY...ale me to hrozne moc rozesmalo tahle prihoda :D:D ja jsem jel nedavno s dodavkou a vidim slecnu stopovat...tak si rikam, super zastavim...zastavil jsem ona rekla kam chce a ja rekl oki a v tu chvli zavolala nejaky jmeno a pribehli dva kluci ze jsou sni a ze je vemu taky :D tak jsem zvral dvere a vypadl odtamtud...to taky smrdelo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...