Jeny Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 106sťák: na všechny brzdový komponenty jsem měl okolo 30% (měnil jsem i ten brzdovej válec, ale zrovna u něj si nějak nemůžu vzpomenout) K tomu videu, pán na skůtru si evidentně něco kompenzuje (zvlášť se znalostí jenom dvou paragrafů) Citovat
kujon106 Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 A to já si zase myslim, že pán \"zakročil\" velmi účelně a správně. Monocajti poudaj, že ho zastavili na udání hostinskýho z tej krčmy, odkaď jel. Nicméně nadýchal 0%., takže proč by na něj nějakej hostinskej volal policajty? A proč by je na něj volal i kdyby něco pil? To by byl sám proti sobě. Oni totiž městský monocajti jsou docela (doplň sprosté slovo) a nemají pravomoc zastavit člověka jen tak, musí mít podežření. A tak si často dopomáhají tímto způsobem. K tej dechovej zkoušce - jasně, mohl jim dejchnout bez tý \"buzerace\", nicméně z jejich strany je vyžadováno striktní dodržování zákonů (50 v obci a ani o 1 km/h více, nejnovější lékárnička, atp.) a sami se zákony nedrží a všema možnejma způsobama je \"ohýbají\". Pakliže se monocajt ptá \"Pil jste před jízdou\", tak požaduje podání vysvětlení a je tudíž povinen poučit člověka o možnosti odmítnout vypovídat. Kdyby už na začátku řekl jen \"Jste ochoten podrobit se dechové zkoušce blablabla\", tak proti tomu nelze nic namítat. Leč nestalo se tak. A navíc je na tom videu kolikráte patrno, že se cajti snaží člověku na skůtru \"podsunout\" to, že se odmítá podrobit dech. zkoušce, za což by poté byly úplně jiné sankce. Takže tak. Co se mého názoru na MP týče, tak se víceméně ztotožňuju s obecným názorem na D-F. A to je sice ten, že je to banda ozbrojenejch šimpanzů a při první možný příležitosti bych jim, mít tu moc, odebral některý pravomoce a hlavně služební zbraně. Ty imho, při dávání botiček a hlídání přechodů pro děcka, nepotřebují. Jo a jestli jsem se někoho pracujícího u MP dotknul, tak se omlouvám :-) Citovat
Jimmy106 Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Kujon: naprostej souhlas... ja na MP mam taky strasnou averzi.. a kdyz je nekde vidim, at uz sedim v aute nebo jdu okolo, tak se jim zvdycky smeju do xichtu a kdyz vidim jak jsou nasrany a blbe cumi tak mi to dela jeste vetsi radost.. :-) [upravil dne 4/12/10 14:10 Jimmy106] Citovat
PAJA106 Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Čau, mám praktický dotaz: Zkoumal někdo, jakou má prodlevu teplotní čidlo, resp. při zhruba jaké teplotě se začne ručička hýbat?? Souvisí to s tím, že jsem vyměnil budiky za ty s otáčkoměrem a teploměrem a po cca 3 km se mi teda začla hýbat a přitom už jsem měl vlažný hadice+chladič(nemyslím si, že i takto malý motůrek by se dokázal tak rychle zahřát). Dalším projevem je, dost vysoká spotřeba a dost malý výkon topení (v kabině je celkem rozumná teplota tak po 30 km. Takže mám podezření na stále otevřený termostat. Citovat
go.play Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Čau, mám praktický dotaz: Zkoumal někdo, jakou má prodlevu teplotní čidlo, resp. při zhruba jaké teplotě se začne ručička hýbat?? Souvisí to s tím, že jsem vyměnil budiky za ty s otáčkoměrem a teploměrem a po cca 3 km se mi teda začla hýbat a přitom už jsem měl vlažný hadice+chladič(nemyslím si, že i takto malý motůrek by se dokázal tak rychle zahřát). Dalším projevem je, dost vysoká spotřeba a dost malý výkon topení (v kabině je celkem rozumná teplota tak po 30 km. Takže mám podezření na stále otevřený termostat. mám ten samej problém, v létě sem měnil termostat a asi byl špatnej, je pořád otevřenej, teď jak je zima, tak se to auto špatně zahřívá, po městě se to ohřeje, protože jedu pomalu a vzduch to neochladí tolik, ale když jedu mimo tak je to s tim ohřátim bída Citovat
MIHUL Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 karton pred chladic,tak pres 2 tretiny.tenhle ledovej vzduch to stiha moc ochladit maly okruh vody. Citovat
PAJA106 Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 2 MIHUL: nevím, ke komu to bylo, ale myslím si, že můj připad to nebude. Prostě když se mi sotva hne ručička a už mám vlažný chladič, tak to vidím spíš na ten termostat. Citovat
MIHUL Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 PAJA106:jj bylo to k tvy otazce.no tak ale jestli se ti sotva pohne rucicka a uz je chladic vlahej,tak je moznost termostat ze je opravdu pootevreny a nebo cidlo ukazuje blbe,jestli to treba nechas na miste nastartovany,chladic uz je teplej topeni fouka teple tak co ti to ukazuje? Jinak s tim kartonem,ja ho daval i u 205D,tam se to taky v zime ochlazovalo ze moc netopila,u 106ky sem to daval vicemene automaticky na zimu. [upravil dne 5/12/10 10:18 MIHUL] Citovat
PAJA106 Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 No, i když stojím na místě, tak to nefouká bůhví jak teplé, odhadem tak 25°C prostě vlažný vzduch i když je topení na max. A ještě to hodně závisí na tom zda jedu, nebo stojím. Když stojím v koloně a pak se rozjedu(zvýší se otáčky motoru), tak je citit krátkodobě trochu teplejší vzduch, ale pak už zase vlažný. Jinak co to ukazuje nevím, namontováno mám od včera a zatím nic dlohýho nebylo. To s tím diselem není až tak překvapivé, provozní teplota dieselu je nižší jak u benzínu, u peugeotů D otevírá termostat 83 a zavíra 79, oproti benzínovým 88°C. Citovat
$ Torrez $ Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 Podvozek na autě a jako bonus vačka a zvětšené kanály v hlavě +přetěsněno .Ještě přehrát řídící jednotku . Zde malá ochutnávka zvuku . [upravil dne 5/12/10 12:31 $ Torrez $] Citovat
kujon106 Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 Mně se to teda moc nelíbí, zní to jak dvoutakt Citovat
Jimmy106 Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 me to spis zni jak chrochtajici turboprase.. fakt jak kdyby chrochtalo prase.. :D mel bys udelat i nejaky dalsi video, treba i se zaberem plynu... ale takhle na volnobeh teda za me taky nic moc... ale mozna to bude v realu lepsi.. :-P Citovat
Rick-MX Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 Torrez - Tak to ti moooc závidím... miluju zvuk ostrý vačice Tohle je třeba lepší než kdejaká hudba...sice je to Honda, ale fakt super zvuk http://www.youtube.com/watch?v=dHVCyj4GqPo A na kolik vyšla ? Citovat
PAJA106 Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 Jako pro závoďáky dobrý, ale jaký to má význam na denní ježdění?! Citovat
jiri106xs Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 Vyprdnout se na jednotku, dát tam nějakou slušivou čtyřklapku a bude to peklo :cool: Citovat
$ Torrez $ Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 Video časem bude.S autem jezdim taky deně.Zvuk ostrý vačky se mi taky strašně líbí a to byl taky jeden z důvodů proč jsem jí tam taky dával. Rick-MX :ta Hondice je brutál:D:D:D Citovat
Jeny Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 zvuk se mi tedy nelíbí (ale při náloži bude třeba hezčí) jiri: právě že ta čtyřklapka bez p&p jednotky nepojede Citovat
106sťák Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 Zdravím tak sem si udělal radost a koupil si ještě alu kola origo 15tky,2 kola maj vrozek jak novej a dvě kola jsou sjeté,tak sháním gumy 195 45 15:D:D:D nemá někdo??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.