Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Nejvíc mě štve, že už na mě čeká jedna S16, víc jak měsíc zavřená v garáži a nemůžu si pro ní kvůli Laguně frčet :(

dej info přes SZ a hned jí vysvobodím za tebe ;-)

Odesláno

To teda :D V létě mě předběhl Vojta, evidentně nejen mně, pak jsem se byl podívat na to, jak jí rozstřelil, na čež jsem shledal, že je opravdu mrtvá, tak šetřím dál. Ale já si počkám na svojí do francie :aut

Odesláno

Je z česka ;) Ale v inzerci jí stejně nenajdete, takže nemám strach, že mi jí někdo vyfoukne :papa

A tím končím diskuzi na téma S16... další info, až bude doma :D

edit: mě Vojta nepředběhl... chtěl jsem zase S16, ale podmínka byla TOPstav, což ta Vojtova z daleka nesplňovala ;)

[upravil dne 23.11.2010 21:03 jiri106xs]

Odesláno

nevite nekdo cim mi mohla stoupnout spotreba?? cca o 1-1,5 litru?? nevim jestli to je tim ze je zima.. ale v lete jsem jezdil okolo 6.5- 7 litru a ted jsem se 2x za sebou dopicital, stejne hodnoty a to je 7.8litru.. a dlouhodoby na 1000 km mam 7.56km..

Odesláno

Osobně řeším podobný problém, mám u 1.0 dlouhodobě 6,9. Ani lambda a svíčky nepomohly. Bratr tvrdí, že to je prej tím, že mám na střeše pořád zahrádku a širší gumy ( 165/70 místo 145/70). A prej je to taky možný nekvalitním benzínem. Ted jsem i pro jistotu zkusil vyndat KN filtr a dal tam opět obyč :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...