PAJA106 Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Do Hoškovic bych taky mohl dorazit, těch 20 km mě snad nevytrhne:D Ale sprinty jsou beze mně, leda by všichni, kdo mají víc jak 954 ccm směli jet maximálně na 2. Citovat
Spiral Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Do Hoškovic bych taky mohl dorazit, těch 20 km mě snad nevytrhne:D Ale sprinty jsou beze mně, leda by všichni, kdo mají víc jak 954 ccm směli jet maximálně na 2. to by s S16 mozna nebyl zas az takovy problem kdyz si vezmu kdy jsem radil za 3 http://www.youtube.com/user/SpiralS16#p/u/6/fF1lfzjZktI Citovat
Jimmy106 Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Paja: ja tam nemam o moc vic nez ty... Spiral: a to to tocis az do omezovace?? ja jsem to na dvojku vytahl nejvic na 90 ale uz bylo slyset ze to je jasne na konci.. jinak mas nadherny zvuk auticka :-) a jezdis s tim i normalne?? me by totiz asi upadla hlava z toho bordelu.. ale jinak je to parada :-) Citovat
Spiral Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 no auto uz neni moje. ale ja s tim jezdil i normalne .. nejhorsi bordel byl kolem 3000 takze tomu mistu jsem se vyhejbal.. do tri tisic normalni jizda to tolik nervalo.. no a nad 4tisice uz jsem byl zase rad ze to rve :D:D:aut ale jinak uz ten vyfuk na aute neni. novy majitel se ho zbavil Citovat
Jimmy106 Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 [/rquote] Kujone, mel jsi to vubec nastartovany?? tobe jako jedinymu to nedela zadny bordel, ani zvuk... Citovat
vojta.kr Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 jezdí z vás hoši někdo vrchy? chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti... možná koupim nejakou sjetou S16 a s kámošem začnem... tak se ptám Citovat
Jimmy106 Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 vojta: promin, ale nemuzu jinak.. prijdes mi jako ze mas nazory takovy, jak se vyspis... nepsal jsi nahodou ze je to auto uplne na houno?? ze se ti zhnusilo ze uz bys do nej nikdy nesedl?? ted jsi to prodal a zase budes chtit to samy?? radeji se na to vyser, nebo bude diky tobe treba dalsi pazoutek na odpis..:bacha:bacha:bacha Citovat
Sajmon Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 Hele zalezi jak ste na tom s penezma. Da se jet mistrovstvi republiky, ale to je o dost velkejch penezich, resp. je to mega zumpa na penize. Lepsi je jet Edda Cup (http://www.edda.cz/mscrdovrchu/) nebo dneska se to jede jako České mistrovství ZAV. Startovny je porad slusny, zadna raketa a uzitna hodnota je vytecna. Kdyz mrknes na stranky, najdes tam taky kategorizaci vozidel a technicky podminky. Samozrejme nejlevnejsi je varianta jet v seriakach do 1600. (kdyz chces s 106GTI) Bylo by dobry, kdybys mel v aute ram. Neni povinej, ale mysli na to, ze kdyz pudes ven, bude to tvrdy. Ram nemusi bejt ani podle Jecka. No, nekdo ma takovy auto i na bezny jezdeni a aby nebyly problemy (technicka, policie) delaj to tak, ze poridej sroubovanej. No a jesi do toho chces nasypat balik a mit \"poradnej zavodak\" tak bych doporucoval koupit uz nejakej postavenej. Ale kdyz vyrazis na cumendo, tak uvidis, ze to je o velkejch penezich, pokud chces konkurovat tem nejlepsim. Jinak moje rada, je, ze nez na kopec vyrazis, zkus si nejakej slalom aby sis auto osahal. (slalomem nemyslim jizdu zrucnosti) V ramci MCR se jedou pekny trate nebo nejakej free podnik (treba http://www.autoslalom.tym.cz/), tam se jede na letisti, kde autu, resp sobe nemuzes vicemene nic udelat. Ikdyz na Korabu se to da rozstrelit pekne. :-D Citovat
kujon106 Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 Jimmy106> Měl, akorát já mam takovýho tižšího zabijáka, nemam moc rád rachot. Takovejhle to má zvuk, resp. mělo se starym sánim: A takovejhle to má teďka: Citovat
Jimmy106 Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 no je to znatelne hlucnejsi.. ale jinak zvuk je samozrejme luxusni :-) a jinak musim pochvalit tvoji a tveho tatky praci s tim pojezdem.. stalo se ti uz nekdy ze by ses netrefil?? me prijde ze je to dost na tesno.. Citovat
kujon106 Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 Díky Na těsno to je, chce to cit. Citovat
vojta.kr Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 Jimmmmmy: tvoje názory jsou mi upřímně uplně u prdele... S16 byla dobrá na jezdění na rychlý jezdění a to je celý... nepohodlny malý uskákany.... přesně na závody nikoliv na denní jezdění... kdo má rád nějakej komfort a kvalitu provedení interieru a chce slušnou výbavu tak si koupí nějakou lod na denní ježdění... a proto sem rád že sem se toho zbavil a nemusím si ničit záda denním jezděním v takový tvrdý krabičce.... Sajmon: Dík za info... Citovat
PAJA106 Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 V tom případě jsi to neměl kupovat mohl jsi to nechat někomu, kdo jí dokáže ocenit. Citovat
Spiral Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 kdo má rád nějakej komfort a kvalitu provedení interieru a chce slušnou výbavu tak si koupí nějakou lod na denní ježdění... a proto mas ted hjundaje :D:D:D:D Citovat
Jimmy106 Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 jj ja delal v aksentovi autoskolu a to je snad jeste horsi nez fobie.. jinak me je jedno, kde moje nazory mas, ale ja jsem to musel rict.. tak te prosim nejenom ja, ale urcite i dost lidi tady aby sis vybral nejakou jinou \"krabicku\" nez tyto obdivuhodne auticko. a nevim proc nejdriv pises ze : 1) ..lepší nezkoušet závodit s takovejma motůrkama z autodráhy 2)pak pises ze se ti to znechutilo tak, ze si do nej nechces ani sednout, tak pro ho chces znova? 3)ale bohužel je to starej kýbl mrnavý nic do toho nenaložis leda kdybys chtel jezdit na nákupy 4)tak vysoce inteligentní člověk by si 106 už nikdy nekoupil když zažil jakej je to skokan takze te opravdu nechapu... proc bys ji chtel zase z5 pokud si vse propoctes, tak kdybys vyhazel ruzny veci tam z ty naboreny a prodal jsi je, tak mas aspon neco navic, mohl jsi misto koupe novyho auta opravit stavajici, coz by te vyslo rozhodne levneji.. prosiim, precti si vsechny svoje stare komentare, na kterych na 106ku nadavas, uvedom si to, a kup si neco jineho, diky Citovat
vojta.kr Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 neměl sem s tím autem jedinou zkušenost chtěl sem zkusit tu rychlost ale byla to chyba že sem to kupoval to je pravda:) Accent je auto do práce hoši nic jinýho byl to kup za 13 tis. rv. 98 co k tomu dodat... když človek nemá jak se dostat do prace a nemá žádný love tak koupí to na co je ale co vám budu vysvětlovat vy kdybysme videli továrnu Pug hořet tak jedete do francie a začnete to hasit... zapřísáhlý motoristi to jsou jen neobjektivní názory ... normálním lidem je jedno co to je za auto hlavne ze dlouho vydrží a má slušnou spotřebu a nemusí to bejt jen pug Citovat
jan07 Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 ja nevim proc si porad nekdo mysli ze 106 GTi neni na kazdodenni jezdeni?Ja s ni jezdim pres 2 roky a uplne spokojenost.A to mam 196cm,jezdim s manzelkou a jedno dite a to tam jeste dost veci nalozim. Kdyz se ti tak zhnusila,tak nevim proc si ji vubec kupoval,vzdyt ses v ni urcite mohli projet nez jsi ji koupil Citovat
vojta.kr Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 projel sem se v ní neměl sem z toho dobrej pocit ale koupil sem ji chtěl sem mít auto které bylo označováno za nejlepší hothatch bohužel se potvrdilo to že není všechno zlato co se třpití... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.