Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To těžko. Filcka má mít 1040kg. Jinak je pravda, že \"hektolitr\" je až překvapivě svižnej, ale tohle se mi moc nezdá. Měl jsem možnost přímého porovnání stávající jednačtyřky vůči jednajedničce a silnější motorizace je oproti té slabší letadlo. :)

Taky nemám Škodovky rád, ale čeho je moc, toho je příliš. ;)

Přemýšlím...co se příští víkend sejít a trochu si \"zařádit\"? Šoukár už jsem hodně dlouho pořádně neprotáhnul, tak i trochu zlenivěl. :cool:

[Edited on 13/11/10 23:38 peugeot09]

Odesláno

aha.. :D tak trapas no.. :D tak mas pravdu, tech 1400kg bude asi jenom pro diesely.. jinak mas pravdu. ma to neco okolo tuny.. ale nevim co se ti nezda nad tim ze me chlapec nedohnal..:myslim

Odesláno

Winco, myslím, že s naší 1.4kou, tak, jak je zpřevodovaná (mnohem líp než 106) bys toho dvoulitra mohl za příznivých okolností a trochy odlehčení na krátké trati klidně i předjet. :)

Odesláno

Kluci, dají se někde koupit nové boční lišty na 106? Už jsem prohledala snad všechny webovky a nikde nemůžu nic najít... :(

Odesláno

206 samozřejmě není vůbec lépe zpřevodovaná. Oboje jsou to auta do města, né trhači dálničních rychlostí.

A 1.4 u 206 vůbec, ale vůbec nejede. Nechci se samozřejmě nikoho dotknout, ale řidil sem dvě 206 s touhle 1.4 a se 106 se to vůbec nedá srovnávat, ty kila navíc jsou tam setsakra znát.

Odesláno

Taky jsem řídil obě, jinak bych podobnýho nenapsal. Schválně někdo ze 106kařů zkuste, jaký otáčky máte při 50km/h na dvojce, 90km/hod. na trojce a třeba 130km/hod. na pětce. To je myslím lepší, než se tu tupě hádat. :)

Jinak i ta 206ka jede, jenom se z ní musí vyházet veškerý blbosti navíc a s tím autem se musí umět zacházet. :)

[Edited on 14/11/10 18:52 peugeot09]

Odesláno

Tak to jsem já měl asi nějakou turbo verzi 106ky a ty si jezdil ve zdechlině, jinak už nevím :-) Ale samozřejmě, zkusit se to na nějakym sraze může. Akorát už nemám 1.4, tak budem muset někoho povolat :)

Ještě jednu fotku mám - to byl sprint na tej samej trati s 206kou hdi, bohužel už nevim objem, ale Marlin to určitě doplní. Dostal sem jako \"handicap\" do auta Vixe a stejně sme tu 206 předjeli o dost :)

4922052_PICT6890_resize.jpg

jadek> Dík, je pravda že už sem s těma krabičkama něco najezdil :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...