Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Tak já mám už doma konečně štelovák hurrráááááááááá:D:D:D.Je to TA-technix -35 až -65 :D na 14kách by to už mohlo dobře ležet:)

Ten jsem taky jezdil.;) Ale jelikož jsem magor, tak i těch 65 se mi zdálo málo :D Je fakt, že to bylo na 15\"... připrav se na to, že ten podvozek je tvrdej jako pr*se :D

Odesláno

Tak jsem byla v pátek na diagnostice a zjistila jsem, že jsem nic nezjistila :) ukázalo to chybu řídící jednotky :myslim

mám s tím prý zvesela jezdit dál, dokud se neukáže kontrolka motoru a pak zjistí konkrétnější závadu, nebo mi může vydiagnostikovat každé čidlo zvlášť. Tak uvidíme, kdy se mi rozsvítí \"motorek\"....

Odesláno

kluci dělá Vám to taky?kdo má z vás ten štelovací šroubek od lanka plynu?nebo je to u každýho auta?No napadlo mě že kdybych víc utáhl ten šroubek a tím jako přidám trochu plynu a že by to neběželo tak blbě na volnoběch,ale jak sem přidal tak otáčky sice stouply ale nedrželi stále a jen kolísali...nebo že by byla načlá vaha vzduchu?poradte

Odesláno
106stak:uz to zahod,ty tady rok resis jenom problem tvyho motoru z toho bych byl tak vyrizenej ze bych takovej strep shodil z nejblizsi strane...

to byla taky rada,ale já bych spíš esli to někomu taky dělá...

MIhul:místo rejpání...tak porad esli si tak chytrej,jako bych za to mohl...ptám se tady asi po stý,ale porád nikdo neporadil...porád něco zkouším ale marně...

[upravil dne 13/11/10 19:59 106sťák]

Odesláno

Dnes jsem se hrabal trochu v motoru, nová lambda, nové svíčky a s tím volnoběhem, já tam mám takovou drážkovanou koncovku bowdenu, kterou pomocí pojistky (drát ve tvaru cca U, trochu líp tvarovaný, aby nevypadl) a dnes jsem vyčistil klapku a komoru, krokáč a odporovou destičku, EGR ventil a kolísání se zmizelo.

Odesláno

tak dnseka jsem na sveho pazoutka nalezite hrdy... :D daval jsem si s kamaradem zavody.. :-) ja se svym a kamarad s felicii 1.6 75ps :) a nemel nejmensi sanci... :D pak mi nadaval ze urco kecam, ze tam nemam hektolitra.. :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...