Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

vic to zere,nekdy i blbe jede.Me dokonce za studena kdyz jsem se rozjel jak kdyby chtel chcipnout motor,tak na 2-3 sekundy,po vymene lamdy to prestalo a spotreba se zmensila.

Odesláno

2 jan07: co myslíš tím blbě jede?? Pač mě začíná silně iritovat (pro neznalé srát), že jezdím s 1.0 za 7 a to jezdím sám a pomaleji, než předpisově.:grr

Odesláno

By mě zajímalo, jak s tou 1.0 všichni jezdí?! Pač brzda plyn vážně nejezdím, na silnicich max. těch 90-100 a dlouhodobou mám 6,9. Nejlepší spotřeby jsem dosáhl cca 5,3 po dálnici do německa při konstatních 110. A auto má momentálně 87 tkm a je to 97.

Odesláno

No mesto nejezdim, jen takovy vesnice, z 90 na 50 a tak .. bez zastaveni, je to divny :/

a podotykam točim max do 3 tisíc a max jezdim 90km/h aby to tolik nezralo .. :myslim

[upravil dne 3/11/10 19:30 jadek]

Odesláno

Hmm, jenže co je v nepořádku :( Taky se mi to zdá divný, aby 50 koníků požíralo tolik. Někteří mi tvrdí, že to je tím, že to je slabý motor a musím ho točit, ale teď jezdím \"na spotřebu\" a stejně jsem neustále vysoko.

Odesláno

ja jsem taky s hektolitrem jezdil okolo 5... a s 1.1 vic no.. obcas me chytne rapl, tak to kotlim co to jde.. ale nejvetsi spotrebu co jsem mel tak byla 8,2... jinak bezne okolo 5,7-6,2.. takze asi neco budes mit blbe.. a kde tankujes? nemas tam zbytecne drahy benzin?? :D nebo zase naopak sice moc levny ale je nekvalitni tak si to bere vic..

Odesláno

Při takový spotřebě bych zkontroloval lambdu, svíčky, kable, filtry - prostě to relativně \"jednodušší\", poměnil to a sledoval dál. Ale chce to změřit nějakou přesnější metodou, ne podle palivoměru, kterej každou chvíli ukazuje jinýho :-)

Třeba takto:

Natankuj plnou, vynuluj tacho. Ujeď reprezentativní vrozek km (něco město, něco mimo), dojeď na benzínu a dotankuj zase do plný nádrže. Zapiš počet natankovanejch litrů + najetej stav tacho a z toho vypočteš tu spotřebu přesně.

[upravil dne 3.11.10 21:28 kujon106]

Odesláno

Filtry i svíčky jsou \"nové\"(rok staré). A měřím to od plné do rezervy a opět plná-knihu tankování mám od za posledních 10 let, ale předtím se to netankovalo do plna. A vychází to cca 35 litrů na 500 km. Takže mi zbývá ta lamda, ale to už není zas tak malá investice a není to jisté, resp. zdá se mi divné, že by odešla po 85000.

Odesláno

Ja mam odzkousene ze za 500kc/15,5l najedu 200km takovou lehounkou jizdou a kdyz jsem mel plnou zhruba 35l tak jsem mel na tahocmetru 430km a pak uz jsem to radeji neriskoval a nacepoval jsem :) ptal jsem se i jakuba gti a on rikal ze na plnou nadrz najede tak 430-460km!!

Odesláno

Zdravím mám opět dotaz mohu vyměnit motor z 1.3 72kw na 1.6 74kw???když na ten jinej dám to rallye sání tímpádem tam nechám i tu klapku,tak vlastně konektory budou stejne ne?že bych prostě vyměnit jen motor a sání a klapku nechal stejnou,pač mi asi jde klikovka do p..... proto ten chod:grr:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...