Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

V jihu sem skoro porad.:-) dnes mi to prislo tak o vikendu to budu davat dokupy. :-) je to veramon

Upraveno uživatelem Peta-k
Odesláno (upraveno)

Nemate nekdo schema zapojeni budiku co ktery drat je? Jde mi o vodic tachometru,ukazatel paliva,vnitrni osvetleni a drat na vstrik k motoru protahnu nekudy.dekuji

Odesláno (upraveno)

Zbyva mi zapojit signal tachometru a nemuzu ani za boha zjistit kterej drat to je.nevite ktera svorkovnice to je a jaky drat.?na obrazku sem to nevycetl.diky

Odesláno

Klidne muzem dat kafe nekdy na benzine v jihu.:-) jesze porad laboruju s tim tachometrem.a musim nastavit parametry.ale prvni nastartovani a ukazuje uz mi to aktualni spotrebu. :-)

Odesláno (upraveno)

To nikdo nevi?tady mam vyfoceny konektory a poradil by mi nekdo prosim vas ktery drat a konektor je vodic tachometru a stavu paliva v nadrzi.?uz sem z toho celej divej.

post-17058-0-36991900-1421595334_thumb.j

Odesláno

Když už je tu řeč o palubním počítači, tak co se benzínaku týká tak je vše v podstatě jasné - signál ze vstřiku, tachometru, palivoměru.... počítač co z toho vypočítá potřebné hodnoty a zkalibrovat ho nebo u novějších vozů postačí diagnostický OBD2 konektor (nevím zda ho měli i novější 106ky) a hodnoty zobrazovat třeba na chytrý telefon. To je asi nejjednoduší varianta.

Ale nenapadlo někdy někoho, jestli by šel udělat palubák i na starého mechanického diesla jako je třeba 106 1.5d. Je jasné, že největší problém by byl kde získat signál spotřebovaného paliva. Napadá mě jediná věc a to deformace palivové trubky ke vstřiku, kterého se využívá třeba při nastavení předvstřiku. Neslyšel někdo o něčem takovém? šel by tento signál vubec použít pro tyto učely? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...