Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lentilka: Alespoň tě to donutí dodržovat předpisy :D Podle mě to bude altíkem. To je první věc, po které bych šel já. Zkusit profouknout kompresorem jako první věc a pak leda rozebrat a nebo vyměnit. Jestli někdo ví víc, tak mě třeba doplní :)

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Pár menších dotazů

1. Jak sou uchycené ty plastové lišty na nárazníkách? Jak je demontovat?

2. Jaký podvozek či pružiny+tlumiče byste mi doporučili? chtěl bych auto snížit, ale zatím nevím či o 40 nebo 60mm, jaké snížení byste preferovali vy?

3. Nemáte někdo doma navíc stříšku (ideálně stříbrnou nebo černou), případná cena? + scháním budíky S2 190k stříbrný, ty moje to mají už za sebou

4. to je takový bonusový dotaz, který se více hodí do inzerce... nevíte o někom kdo by scháněl zimní pneu o rozměrech 155/80 r13? mám doma jednu novou sadu a rád bych jí zpeněžil abych měl více financí na předešlé body :D

Díky za odpovědi, s pozdravem Štajný ;)

Odesláno

Štajný:

1. Jsou tam jen zacvakaný, ale jdou extrémně blbě dolů a počítej, že jich pár zničíš. Jestli chceš lakovat, bude lepší jen zakrýt zbytek nárazníku a lišty nesundávat.

2. Na denní jízdu po Náchodě a okolí určitě max 40mm. Mám dobrou zkušenost s pružinami weitec. Případně kdyby jsi chtěl komplet podvozek, tak mrkni po Spax. Je to za dobrou cenu vcelku slušný podvozek.

3. Nemáme

4. Nevíme :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Máte někdo tip, co koupit místo 106ky? :) Na značce celkem nelpím. Rád bych se vyhl ranaultu a možná i fiatu. Chtěl bych změnu, takže po pugu už se nedívám. Cenovej strop mám 70 tisíc (ideálně něco kolem 60-65 tisíc) a požadavky asi tyto: 4/5 dveří, klima, nafta (1.6 až 2.0), r.v. bych rád 2000 a mladší a kufr bych nejlíp tak 300litrů. Na pár aut už jsem koukal, ale zajímal by mě váš názor, nebo zkušenosti :)

Odesláno

To kdyby to měl být pug, tak bych šel do 307my. Je to přece jen novější koncepce než 206ka :) Ale chtěl jsem změnit značku. Navíc bych chtěl hatch nebo sedan :)

U těch 1.6 jsem přemýšlel nad citroen C4, ford focus mk2 nebo třeba mazda 3, ale to bych musel ještě pár tisícovek došetřit...

A u větších obsahů třeba vw bora, golf IV, seat leon, ford mondeo mk3, bmw 320D e46...

Jde mi spíš o to, jestli nemá někdo vlastní zkušenost, či doporučení :) Chci koupit větší auto než mám se zhruba stejnou spotřebou (cca 5-6litrů) v naftě.

Odesláno

Ajaj , vybíráš hlavou a ne srdcem

4/5 dveří, klima, nafta (1.6 až 2.0), kufr bych nejlíp tak 300litrů...

To moc nevoni zábavou za volantem, kdyby si netrval na nafte, tak bych ti doporucil Imprezu ;-)

Nebo 106 1.5D + nějakou hračku :-)

Nemáte někdo na prodej:

13\" Alu na 106

XSI lemy s listami

[upravil dne 27/2/14 22:15 od Machy_CZ]

Odesláno

Na Smaxe jsem zanevřel od doby, kdy jsem v Německu, v dešti, za plného provozu na tříproudé dálnici, uřezával zavíracím nožíkem silentbloky, abych mohl sundat uhnilý výfuk. :D

Zážitek k nezaplacení a ještě lepší cesta dalších 800km domů :D

Odesláno

Machy: Na vybírání srdcem nemám cash :D jak na auto, tak na pohonné hmoty :D srdcem bych vybral evika 8-10 evoluce :) a kdybych měl volit kompromis, tak Imprezu 2.0D nebo lancer 2.0 v naftě, ale ani na jedno nejsou peníze :) na naftě si momentálně trvám. Benzína jsem zkusil, tak chci zkusit naftu.

Kujon: Jedničková okta nepřipadá do úvahy. Vůbec se mi nelíbí :D Kdyby mělo dojít na koncern, tak leda Leona, nebo golfa...A s dvojkovým focusem 1.6TDCi jsem párkrát jel a řídil se mi víc než dobře a jezdil do 5ti litrů, takže jsem byl spokojen :)

A S-max je už moc velkej :D Nepotřebuju obytňák...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak prodej auta se odkládá :) rozhodl jsem se našetřit víc a koupit trošku něco lepšího.

Kdyby měl někdo zájem, tak mám na prodej filtr GREEN i s nerez trubkou. Fotky můžu udělat a filtr je potřeba jen vyčistit, jinak plně funkční. Cena taky dohodou :)

Foto z montáže v příloze

[upravil dne 11/3/14 20:43 od FiFa_cze]

post-37304-14109635996007_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...