Hafity Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Dělá mi to něco podobnýho, ale jen při jízdě. Přitom na to nemá vliv ani sešlápnutí spojky ani při přibrždění.... [upravil dne 6/11/2013 15:46 od Hafity] Citovat
go.play Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 hele tohle mi dělala 1.1 sport co jsem měl, bylo to něco mezi bzučením a pískáním Citovat
FiFa_cze Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Je to divné, dneska nic. No, uvidím. Až to zas bude dělat, tak to nahraju, nahodím sem a třeba někdo bude vědět Citovat
Lachty Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Čau, chtěl bych se zeptat jestli jde ze světla oddělat nastavování výšky světel viz obrázek a pokud ano jak ? Citovat
FiFa_cze Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Vypadá to, jako bys to fotil magneťákem Zkus to fotit z větší dálky, protože foťáky ti zaostřil až na ty plechy za tím Každopádně by to jít mělo. Nevím teď, jestli je to na bajonet nebo jak, ale když to povolíš, tak je to tam zahákly v takové drážce, tak to musíš vyvlíct Citovat
Lachty Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 No ale já to povoluju a ono se to točí pořád stejně, netušim jestli tam má být závit a má se s tim tedy pootočit na nějakou určitou polohu nebo to pujde vyšroubovat ? To co je na fotce je manuální nastavování přímo od motoru Příkládám lepší fotografie [upravil dne 6/11/13 20:20 od Lachty] Citovat
Lachty Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Dobrý už to je venku .... a ještě potom nějaká rada jak tam dát motůrek abych něco nepoškodil ? Citovat
Lachty Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Zdravim .... poradí mi někdo prosím kudy nejlíp protáhnou elektiku od motoru do kabiny ? Citovat
Machy_CZ Odesláno 11. listopad 2013 Odesláno 11. listopad 2013 Ahoj, kdyby nekdo chtel nejake Performance nebo nahradni dily z UK, necht mi dá vedet, na 106ky je toho opravdu hodne za smesny penize... Citovat
Machy_CZ Odesláno 11. listopad 2013 Odesláno 11. listopad 2013 Zdravim .... poradí mi někdo prosím kudy nejlíp protáhnou elektiku od motoru do kabiny ? O vikendu se v tom budu vrtat, ale protahovat to budu zrejme stejnou cestou, jak vedou silove kabely od velkych pojistek Citovat
go.play Odesláno 11. listopad 2013 Odesláno 11. listopad 2013 Machy: budeš něco objednávat nebo tam jedeš? potřebuju kotouče na předek a desky, na co to tam vyjde? Citovat
Machy_CZ Odesláno 11. listopad 2013 Odesláno 11. listopad 2013 Mam zajistenou prepravu, vozim veci cca jednou mesicne... Kdyztak napis SZ, brembo kotouce cca 1300kc (drazkovane Brembo max cca 2800), posta dle hmotnosti a množství, cim vice, tim je pak cena za kg nižší... Nebo 306 266brzdy s tremny nebo 283, taky moznosti... Citovat
go.play Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 Máte někdo zkušenost s kotoučema Zimmermann ? plánuju v co nejbližší době něco koupit, protože moje kotouče jsou už tragický Já osobně bych se toho nebál, jsou německý a tak by to mohla být kvalita, chci ty vrtaný co mají v nabídce Citovat
neutral Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 Já sice nemám Zimmermanny vrtaný,ale klasický. Ale problémy nemám. Citovat
loki Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 To pažout91:nová poklička na rallye disky stojí asi 420kč kus,doporučuji projít Vrakovište,dávali se i na 205a partnera To goplay: zimmermany jsou dobrý za rozumnou cenu.koukni na www.speedpro.cz,doporučuji Citovat
Pažout91 Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 Dobrá skusím se někde projít a podívám se. Jinak dík Citovat
jiri106xs Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 go.play: Od doby, kdy jsem měl možnost dost německých firem vidět osobně, nechápu pojem \"německá kvalita\", protože němci jsou s prominutím nehorázná pra*ata. Takový bordel a morálku, jako mají oni, jsem jinde neviděl. Ale zpět ke kotoučům. Máš problémy s chlazením brzd? Pokud ne, tak proč vrtané? Vrtaným kotoučem zmenšíš dotykovou plochu s deskou... menší plocha = horší brzdný učinek. Mám na autě plné kotouče Brembo, EBC desky a i když dostali občas solidně zabrat, tak brzdí pořád. Citovat
Štajný Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 Ahoj, dostal sem za úkol optat se jestli někdo nemá na prodej volant s airbagem, kámošova mladá si koupila 106 a má tam suprčup úplně nah*vno \"sportovní\" volant Citovat
Machy_CZ Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 Ja jezdím na ATE powerdisc a nemuzu si stěžovat ;-) Na 306 byly brembo max a tyk nebyly spatne, dulezity je hlavne prumer disku Citovat
FiFa_cze Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 Duležitá je hlavně celkovy sladění brzd. Průměr kotouče je sice důležitej, ale pokud tam bude origo brzdovej válec, tak to nebude pořádně brzdit ani s 283mm kotoučema Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.