neutral Odesláno 20. říjen 2013 Odesláno 20. říjen 2013 Kluci psal jsem už do inzerce,ale zkusím. Sháním řízení na106 bez serva. Nemá někdo doma? Citovat
loki Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 to neutral:řízení mám To Peta-k:nejmenší mužeš mít 14ky a možná bych sadu doma našel A JESTLI to klapne tak budu mít zítra doma ještě jedno auto se lvem na kapotě,ale víc vám napíšu az bude doma ,aby jste mi ho někdo ještě nevyfouknul:D Citovat
J.R. Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 Na S16 se 13\" vlezou... Na předek bez úprav (mám 1.4 s brzdama z S16 a jdou tam v poho) a na zadku stačí sundat ty plechové kryty za kotoučema ;-) Horší je to pokud někdo dá na předek brzdy na 266mm kotouče (to čeká po zimě mě) to už pak min. 14\" ale 15\" je ideální :-) Citovat
FiFa_cze Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 Proč chceš dávat na sporta tak velky brzdy? Zvážil bych spíš koupi nějakých lepších brzd a né hned přecházet na větší. Citovat
J.R. Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 Důvod je prostý a to ten, že sem si zrepasoval brzdiče z Xsary na 266mm kotouče, mám tu novou sadu destiček a pěkný kotouče. No a než dávat 3tis. za slušný kotouče a destišky, tady to mám jen za práci ;-) a ještě to bude líp brzdit i když ty z S16 bohatě stačí, je to pro mě investice navíc :-) Spíš nevím, jestli už to nebude moc záhul na tu nápravu, ty brzdy jsou o dost těžší než ty origo malé nechlazené a ještě 15\" Alu kola, no nevím, zkusím a uvidím. Třeba budu pak mít nejlíp brzdícího Sporta... [upravil dne 24/10/13 20:37 od J.R.] Citovat
FiFa_cze Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 Tak jestli máš ABS, tak ok, ale pokud ne, tak v zimě to bude peklo se s tím naučit brzdit každopádně, jestli chceš, aby to brzdilo ještě líp, tak se dává brzdovej válec z 306ky myslím Citovat
J.R. Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 ABS nemám a i ty z S16, kde mám vrtaná Bremba, se umí slušně zakousnout ;-) takže lepší ani nepotřebuju. V zimě jsem zatím problém neměl, ale tu přestavbu dělám jen z důvodu úspory nákladů na nové kotouče a destičky, prtože na ty 266mm mám vše doma... Citovat
Návštěvník Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 Ahojda pánové, nemáte někdo komplet filtrbox i se všema hadicema na s16? pokud ano prosím o cenu... Citovat
neutral Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 kluci nevíte někdo, jestli páka ruční brzdy z 306 sedne na 106? Citovat
loki Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 to neutral: zítra se ti podívám ted už venku nic neuvidim jinak jak se přivezl to rallye tak to strašně skákalo,myslel jsem si že to má zatuhlou zadní nápravu,ale pak jsem to zkusil a naprava pružila a když jsem dneska sundal velkej tuning nárazník pod kterým je ještě větší koncovka výfuku tak jsem se zase ujistil jak je českej člověk vynalézavej.Ty tlumiče jsou normálně zavařený,to vyfotim až to zítra vyndam to budete koukat Citovat
odee Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 To Loki: to si ale děláš prdel, ne? Jako já sem viděl různý zvěrstva, ale tohle snad nee??? Citovat
neutral Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Tak aktuálně jsme po výměně táhel a nahození shorta ze saxoclubu. Jinak tu mám řadičku na 106 navíc. Citovat
Pažout91 Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 Hmm přemýšlim taky o shortu... ale nevím zda je to dobrá investice? Zlepší se řazení? hlavně z 1 na 2 . Jinak jsem se chtěl zeptat jestli nemáte někdo doma navíc středový pokličky na Rallye kola Citovat
neutral Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 Pocity s řazení napíšu,jak se dostanu na silnice. Ale už takhle je to spokojenost. Citovat
go.play Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 Pažout: Středový pokličky určitě nikdo navíc mít nebude a jestli jo, tak je určitě jen tak nedá ... nedostatkový zboží Citovat
Pažout91 Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 Jéééé to je jediný co mi chybí na komplet. A co v peugeotu? Když to budou mít tak to bude pálka co Citovat
FiFa_cze Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 Tak se trošku ochladilo a mě zase začíná pískat motor Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Podotýkám, že to vychází opačné strany motoru než je altík, takže ten to nejspíš nebude. Děje se to vždycky, když teplota klesne pod cca 10°C a nejčastěji když je vlhko. Pískání ustane, když se motor celý víc prohřeje (cca 15-20km). S otáčkama se to pískání nikterak nezvyšuje ani nezvýrazňuje, ale nad nějakých 2300 otáček to přestane. Nepíská to stále, ale spíš si to tak popískává, nejvíc na volnoběh a nízké otáčky Zkusím to zítra nahrát pokud si vzpomenu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.