Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ten stabilizátor je třetí torzka, která je schovaná v nápravci a spojuje ramena, takže zvenku ji samozřejmě nevidíš. Jinak tady už si nejsem jistej, ale podle toho, co sem postřehl já, tak stabilizátor nemá jen S16, ale mají ho i ostatní vezre, ale je zase rozdílné šířky. Podle toho, co mi říkal mechanik co mi dělal nápravu, tak S16 má jeden z největších průměrů stabilizátoru, co PSA používalo. A tuším, že říkal, že je tam i nějakej rozdíl v síle torzek...:myslim

Odesláno

diky za info...jeste mam jednu otazku...byl sem na technickz a auto v cajku vse v púoradku az na jedno rameno ve predu dva silentbloky sou volnejsi krapet je mozny ze to tluce?kdyz jedu po kostkach tak to sem tam tukne...stabilizacni tyce mam novy cepy sou ok...

[upravil dne 22/7/13 15:06 od Peta-k]

Odesláno

Peta-k: to není možný, ale dokonce dost pravděpodobný;) Pokud máš čepy a vše okolo OK, bude to od toho ramena. ještě je otázka, jestli víš, jak je na tom horní uložení tlumičů..;)

Odesláno

jo tak horni ulozeni nevim jak na tom je ale u ridice pod nohama to je sem tam cejtit do nohou ze tu tuka...tak se chci ujistit jestli je to mozny ze ty silenbloky :-)

Odesláno

Zdar chlapy, chtěl jsem se zeptat, na autě mi pomalu začíná odcházet zadní náprava, tak jestli někdo nevíte o nějaký kotoučový, když už ji budu muset stejnak repasovat tak bych to chtěl rovnou vyměnit :). Jednu už sem měl dohodlou, ale chlápek ji i přes slib stihl bohužel prodat někomu jinýmu :grr

Odesláno

ahoj pokud by tě napadlo repasovat tvoji stávající nápravu tak ti mohu nabídnout vše ostatní co potřebuješ na kotoučovku měl jsem to doma připravené na svoje rallye,ale sehnal jsem nápravu z s16,a ještě mám kotoučovku z 306

Odesláno

Když zvedneš celej předek auta do luftu a budeš točit kolama, tak se Ti někdo mrkne, jestli se hladce točí i pružina, jestli nezadrhává. Jinak pokud je to hodně v háji, tak by se to mělo při nezatíženým otáčení projevit i akusticky;)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...