Peta-k Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 hosi prosim vas mam v planu dat novou napravu je lepsi ji nechat zrepasovat nebo koupit toto a ramena tam dat z ty stary?a jeste jedna otazka jestli ramena napravz budou pasovat treba na tudle napravu?diky za info.. Citovat
neutral Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 Tom_206: Co mi pán snižoval minulej týden nápravu, tak taky říkal,že se to dělá přes zuby,tak nevim. Jak se to teda dělá po půl centimetrech skrz ramena? Citovat
neutral Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 Peta-k: Jaký \"toto\" a \"tuhle\"? Jinak je to věc názoru,c oje lepší. Citovat
Tom_206 Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 Neutral: Pokud si to dobře pamatuju, tak povolíš na rameni torzky a zbytek, aby šlo vymlátit ven, vyrubneš ho, nastavíš do požadovaný výšky a všechno nasuneš zpátky a zase zkompletuješ...takhle na obou stranách a můžeš to nastavit jak vysoko chceš ... Je to fuška ale jde to... Citovat
FiFa_cze Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Jasně je to fuška a proto se to dělá spíš posunutím o zub Jinak to, jestli má být auto v rovině, nebo ne, tak o tom je taky dost článků a jestli se nepletu, tak by měl být předek výš než zadek Citovat
cechic Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Jeste ze ja mam s tim o kolik dolu jasno Citovat
Tom_206 Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Předek výš než zadek ? Prouděním vzduchu by se ti zadek nadlehčoval a s tím, jak je zadek lehkej by to absolutně nesedělo Fífo, fífo .. Je lepší, když je to naopak, dle mě... Jinak fuška to je v obou případech, když je to zarezlý... ale dělat to o zub je fakt blbost... By potom měl každej, kdo má podvozek -30 buď prdel vysoko nebo moc nízko ... [upravil dne 19/7/13 11:06 od Tom_206] Citovat
FiFa_cze Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Jsem si jistej, že by zadek měl být níž Navíc drtivá většina osobních aut bez úprav nemá absolutně žádnej přítlak, ba naopak Když máš předek níž, tak se ti při brždění auto zapíchne ještě víc na předek a zadek bude naprosto bez gripu... Citovat
Tom_206 Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Já mám zase tu zkušenost, když jsem řídil sníženou 206, která měla zadek níž než předek - auto během jízdy neskutečně plavalo Dal se zadek o kousek výš a auto sedí o mnoho líp... Nevím mno, ze zkušenosti s obyč sport podvozkama mám ten pocit, že je lepší mít předek níž než zadek Citovat
Peta-k Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 zapomel sem dat odkaz...sory... kdybych treba koupil todle budou tam pasovat ramena z moji napravy stary? http://auto.bazos.cz/inzerat/25847763/peugeot-106205306309405-repas-zadni-napravy.php [upravil dne 19/7/13 14:53 od Peta-k] [upravil dne 19/7/13 14:53 od Peta-k] Citovat
odee Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 To Peta-k: pokud někdo nabízí zrepasovanou nápravu okolo 6000 a výš, tak to bývají komplety i s ramenama složený, a vyměňují se kus za kus přímo na autě. Jinak, jestli v tom nemáš moc zkušeností, tak za 6500,- se to dá nechat udělat komplet u lidí, kteří tomu rozumí. A navíc to máš bez práce a se zárukou;) To Tom_206 a Fifa: Já se přikláním spíš k tomu mít auto v rovině, nebo mírně do klínu. Ale zase pozor jak moc, já když sem měl předek na zemi a zadek v luftě, tak mi prdel lítala v zatáčkách a odskakovala strašně i na sebemenším hrbolu. A Fífo, když brzdíš a zadek se Ti zvedne, tak v té chvíli na něm grip nepotřebuješ, protože jedeš rovně. Brzdit se 106 v zatáčce určitě nebudeš, protože je to sebevražda-když jedeš rychle, na klobouka si to samozřejmě dovolit můžeš Předek výš než zadek je problém si myslím snad u každýho auta, který váží okolo tuny a jede víc než 100 km/h, to si můžeš zkusit, jestli má ještě někdo v okolí schopnou šáde. S tím když se rozjedeš okolo stovky-pokud to ještě dokáže, tak cítíš, jak už předek pomalu vzlítává A s tím, že běžný osobní auto negeneruje žádnej přítlak bych asi taky úplně nesouhlasil. Protože už jen přední sklo tím jak je skloněné generuje při dálniční rychlosti přítlak minimálně v řádech desítek kilogramů- vezmi si, že to je takový poměrně dost velký křídlo. Jasně že částečně ho vzduch obtíká kvůli prohnutí, ale přítlak tam bude dost velkej... Citovat
odee Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 no tak to nevim s tímhle roměrem kol a pneu toho asi moc nebude. Pneu nehraje roli, pro přibližnej výpočet stačí mít stejně velký kola. Zmeří se průměr kola a prostor mezi horní hranou ráfku a hranou blatníku, takže o gumy se starat nemusíš Přibližně píšu proto, že dva disky 15\" disky můžou mít trošku jinej vnější průměr, podle toho, jak mají vysokou hranu ráfku a podobně... Ale i to by se dalo obejít tím, že by se zmeřil rozměr od středu kola po hranu blatníku:) Citovat
neutral Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Peta-k: Za 6500,- brat tohle je uplná magořina, vždyť repas stojí od 5 do tis. Jinak předek sení být o moc níž než zadek kluci chytří. Já to měl a zkuste s tím pak zajet na GEO. Nehledě na to,jak zadek \"držel\". Takže ideálně do roviny co nejvíc. Teď mi to padá mírně do předu,tak uvidím až to projedu. nehledě na to,že zadek je teď o 300% tvrdší než byl před výměnou nápravy. Citovat
PAJA106 Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Aby jste se tu nedohadovali, tak tady jsou údaje z příručky:P Citovat
Jeny Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 To Peta-k: pokud někdo nabízí zrepasovanou nápravu okolo 6000 a výš, tak to bývají komplety i s ramenama složený, a vyměňují se kus za kus přímo na autě. Jinak, jestli v tom nemáš moc zkušeností, tak za 6500,- se to dá nechat udělat komplet u lidí, kteří tomu rozumí. A navíc to máš bez práce a se zárukou;) To Tom_206 a Fifa: Já se přikláním spíš k tomu mít auto v rovině, nebo mírně do klínu. Ale zase pozor jak moc, já když sem měl předek na zemi a zadek v luftě, tak mi prdel lítala v zatáčkách a odskakovala strašně i na sebemenším hrbolu. A Fífo, když brzdíš a zadek se Ti zvedne, tak v té chvíli na něm grip nepotřebuješ, protože jedeš rovně. Brzdit se 106 v zatáčce určitě nebudeš, protože je to sebevražda-když jedeš rychle, na klobouka si to samozřejmě dovolit můžeš Předek výš než zadek je problém si myslím snad u každýho auta, který váží okolo tuny a jede víc než 100 km/h, to si můžeš zkusit, jestli má ještě někdo v okolí schopnou šáde. S tím když se rozjedeš okolo stovky-pokud to ještě dokáže, tak cítíš, jak už předek pomalu vzlítává A s tím, že běžný osobní auto negeneruje žádnej přítlak bych asi taky úplně nesouhlasil. Protože už jen přední sklo tím jak je skloněné generuje při dálniční rychlosti přítlak minimálně v řádech desítek kilogramů- vezmi si, že to je takový poměrně dost velký křídlo. Jasně že částečně ho vzduch obtíká kvůli prohnutí, ale přítlak tam bude dost velkej... no vidíš a já bych řekl, že ta neovladatelnost vzniká tím, že si každej namontuje sníženej podvozek, aby byl hustej, ale jaksi už mu nedojde, že tim změní geometrii řízení a tím se stává auto neovládatelný Citovat
FiFa_cze Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 No, tak já jsem samozřejmě nemyslel, že zadek má být o 4cm níž než předek Jsou to jen milimetry a to je vidět i na fotce z příručky A s tím přítlakem jsem někde četl, že prouděním vzduchu pod autem, ktery nemá spodek rovnou desku to auto zvedá, ale za to ruku do ohně nedám Za to, že to auto má být předkem výš jo Citovat
PAJA106 Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 2FiFa_cze: To máš pravdu, a není to jen podmíňeno tou rovnou podlahou. Ono i auto s rovnou podlahou má nějaký vztlak, ale čím členitější podlaha, tím větší vztlak. Citovat
Peta-k Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 ja davam priklad...nebudu ji kupovat zrovna tudletu napravu..me spis jde o to kdybych sehnal takovou jak je na obrazku nekompletni tak jestli mi tam pujdou dat ty naboje kola ze stary napravy? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.