Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přesně tak, teď jem si dodělával uni dálku namísto rozbité origo a běhá to bezvadně.

Navíc to origo DO fungovalo jen na pár metrů, toto umí až 50m, takže jen spokojenost :-)

Odesláno

Pokaždé, když se tu řeší dálka, dostanu chuť se pustit do opravy té mojí :D Mám už tu novější VF, takže ta by měla fungovat lépe, než ta starší IRDA, ale nechce se mi do toho hrabat :roll

Peta-k: Jestli máš starou IRDA, tak určitě kup nějakou uni a máš po starostech. Jak je tu psáno, tak ta IRDA funguje nefunguje jen na pár metrů a s tou uni je to bez problémů :)

Odesláno

No jo tak on ten centrál na Do je u těch frantíků dobře zbastlenej :-D

Na citroenu to taky funguje nefunguje.

2 FiFa_cze: Já nevím co tam mám origo, ale vzhledem k tomu, že mám auto jen o rok starší než ty, tak bych taky tipnul, že už to nebude IRDA a

i tak to fungovalo čím dál víc naprd a nakonec už vůbec :-D

[upravil dne 29/4/13 08:06 od J.R.]

Odesláno

diky za nazory...koupim uni dalku...doporucili by ste nejakou? a jeste jedna vec nevite kde sehnat lizatko z laguny?u nas na vrakaci maj hovno....:)

[upravil dne 29/4/13 16:55 od Peta-k]

[upravil dne 29/4/13 17:02 od Peta-k]

Odesláno

Včera mi přišlo tohle http://www.auto77.cz/pneuprislusenstvi/bezpecnostni-srouby-kol1/zamky-na-srouby-a-matky1/sada-bezpecnostnich-zamku-na-sroubymatky-kol-19-mm-srpw019.html tak podám reference. :) Funguje to tak, že se to nasadí na hlavu šroubu a pak se to přitáhne. Výhodu bych viděl v tom, že se to dá použít i na další auta a hlavně, když má někdo podložky, tak jako já, tak nemusí kupovat drahé dlouhé bezpečnostní šrouby :) Já jsem s tím zatím naprosto spokojen :)

Odesláno

Kua, to vypadá zajímavě, asi si trošku dokážu představit jak to funguje, ale i tak pak určo nahoď reference! A hlavně fotku, jak to vypadá na autě, aby to tam moc nepřekáželo;)

Odesláno

Záleží, co od toho čekáš, dají se koupit noname sady, který fungují bezproblémů i za 500,- pak máš různý systémy v závislosti na tom,co to má navíc, já sem třeba za necelý 2k koupil rovnou s keyless vstupem, ale dělaj se sady i za za 10K s pagerem, a třeba i dálkovým zapínáním/vypínáním všeho možnýho včetně startování... Takže výběr je obrovskej, jde jen o to, co od toho očekáváš...

Odesláno

a z trochu jiného soudku,

Už to určitě nebude trvat víc než pár dní ,a přibyde mi doma zase jedna ženská navíc a bude to Anežka,až budu vědět víc tak napíšu i míry a váhu.

Odesláno
a z trochu jiného soudku,

Už to určitě nebude trvat víc než pár dní ,a přibyde mi doma zase jedna ženská navíc a bude to Anežka,až budu vědět víc tak napíšu i míry a váhu.

Taky gratuluju, naše bude mít v pátek už tři měsíce a je to zlatíčko, tak přeju ať máš taky holky zdravé a ať moc nezlobí-ani jenda:D Budeš u porodu?

Odesláno

Tak Anežka je na světě,dneska v 4:11 má 49 cm,3130g a plno černej vlasů,jinak děkuji všem za gratulaci,,k porodu jsem chtěl samozrejmě jít,ale nakonec byli nějaký komplikace ,tak z toho byl císař

p.s. a jedna fotečka nové členky

post-28128-14109631149404_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...