J.R. Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Přesně tak, teď jem si dodělával uni dálku namísto rozbité origo a běhá to bezvadně. Navíc to origo DO fungovalo jen na pár metrů, toto umí až 50m, takže jen spokojenost :-) Citovat
FiFa_cze Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Pokaždé, když se tu řeší dálka, dostanu chuť se pustit do opravy té mojí Mám už tu novější VF, takže ta by měla fungovat lépe, než ta starší IRDA, ale nechce se mi do toho hrabat Peta-k: Jestli máš starou IRDA, tak určitě kup nějakou uni a máš po starostech. Jak je tu psáno, tak ta IRDA funguje nefunguje jen na pár metrů a s tou uni je to bez problémů Citovat
J.R. Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 No jo tak on ten centrál na Do je u těch frantíků dobře zbastlenej :-D Na citroenu to taky funguje nefunguje. 2 FiFa_cze: Já nevím co tam mám origo, ale vzhledem k tomu, že mám auto jen o rok starší než ty, tak bych taky tipnul, že už to nebude IRDA a i tak to fungovalo čím dál víc naprd a nakonec už vůbec :-D [upravil dne 29/4/13 08:06 od J.R.] Citovat
Peta-k Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 diky za nazory...koupim uni dalku...doporucili by ste nejakou? a jeste jedna vec nevite kde sehnat lizatko z laguny?u nas na vrakaci maj hovno.... [upravil dne 29/4/13 16:55 od Peta-k] [upravil dne 29/4/13 17:02 od Peta-k] Citovat
Salam Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 Ahoj. Nevíte prosím, jaké šrouby přitahují převodovku k motoru u 1,4 KFZ? Kolikatka šroub, délka, stoupání závitu... Díky moc Citovat
FiFa_cze Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 Včera mi přišlo tohle http://www.auto77.cz/pneuprislusenstvi/bezpecnostni-srouby-kol1/zamky-na-srouby-a-matky1/sada-bezpecnostnich-zamku-na-sroubymatky-kol-19-mm-srpw019.html tak podám reference. Funguje to tak, že se to nasadí na hlavu šroubu a pak se to přitáhne. Výhodu bych viděl v tom, že se to dá použít i na další auta a hlavně, když má někdo podložky, tak jako já, tak nemusí kupovat drahé dlouhé bezpečnostní šrouby Já jsem s tím zatím naprosto spokojen Citovat
odee Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Kua, to vypadá zajímavě, asi si trošku dokážu představit jak to funguje, ale i tak pak určo nahoď reference! A hlavně fotku, jak to vypadá na autě, aby to tam moc nepřekáželo;) Citovat
Peta-k Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 prosim vas poradite jakou uni dalku mam koupit? Citovat
odee Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Záleží, co od toho čekáš, dají se koupit noname sady, který fungují bezproblémů i za 500,- pak máš různý systémy v závislosti na tom,co to má navíc, já sem třeba za necelý 2k koupil rovnou s keyless vstupem, ale dělaj se sady i za za 10K s pagerem, a třeba i dálkovým zapínáním/vypínáním všeho možnýho včetně startování... Takže výběr je obrovskej, jde jen o to, co od toho očekáváš... Citovat
J.R. Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 2 Peta-K: Ja koupil tuto a funguje to na 106 bezvadně: http://www.levnealarmy.com/dalkove-ovladani-rc-102-a/d-70364/ Pokud ti jde jen o to, aby si mohl otevírat auto na DO (popř. se ti origo rozbilo) je to asi nejlevnější možnost. Pokud od toho očekáváš nějaké specialitky, viz výše, musíš dost připlatit :-) Citovat
Peta-k Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 diky tak mam obednáno...sem zvedavej jak to pujde zapojit...zatim nemam tuseni co a kam... [upravil dne 3/5/13 16:52 od Peta-k] Citovat
loki Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 a z trochu jiného soudku, Už to určitě nebude trvat víc než pár dní ,a přibyde mi doma zase jedna ženská navíc a bude to Anežka,až budu vědět víc tak napíšu i míry a váhu. Citovat
Peta-k Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 tak mi prisla dalka k centralu a mam problem to zapojit.. nemate nekdo nejaky schema jak je funguje central v aute?nemuzu na to prijid jak to zapojit...zkousel sem ruzny zpusoby a nic...slo to jenom odemknout ale zamkonout ne... koupil sem toto http://www.levnealarmy.com/dalkove-ovladani-rc-102-a/d-70364/ Citovat
MyP106 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 nejdřív velká gratulace LOKIMU. Přeji ať je máš zdravý jak maminu tak malou. tak u mě nyní takto nový výfukový potrubí druhovýroba Citovat
kujon106 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Gratulace k nynějšímu (budoucímu) přírůstku Citovat
odee Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 a z trochu jiného soudku, Už to určitě nebude trvat víc než pár dní ,a přibyde mi doma zase jedna ženská navíc a bude to Anežka,až budu vědět víc tak napíšu i míry a váhu. Taky gratuluju, naše bude mít v pátek už tři měsíce a je to zlatíčko, tak přeju ať máš taky holky zdravé a ať moc nezlobí-ani jenda:D Budeš u porodu? Citovat
loki Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Tak Anežka je na světě,dneska v 4:11 má 49 cm,3130g a plno černej vlasů,jinak děkuji všem za gratulaci,,k porodu jsem chtěl samozrejmě jít,ale nakonec byli nějaký komplikace ,tak z toho byl císař p.s. a jedna fotečka nové členky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.