Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

go.play-jojo,mám jich dost,cena 100kč /kus

spazi -tak na mě zbyl alespon ten z novýho modelua to že ty tvoje mají na jedné straně ulámané držáky nevadí ,jelikož jeto PP bez jiných příměsí tak se to moc dobře vaří

Odesláno

hosi co je na tim pravdy ze u gti nejdou nalisovat cepy na ramenech?slysel sem ze se kupujou cela ramena s cepama....nechce se mi tomu nejak verit....

Odesláno

Teď jsem koukal na auto kelly a normálně je to díl ke koupení... tak proč se to říká to nevím... u 1,4 jsem čepy normálně měnil a na stávající s16 jsou nový ramena a od týpka co jsem auto pořídil mi bylo řečeno že nejdou nalisovat. Ale teď máme potvrzeno že to jde :)

Odesláno

No to tedy jo, měnit ta kovaná ramena, která stojí 4x tolik co obyč, to by bylo bláznovství...

Jeden čep máš za pár stovek, jen je s tím torchu více přáce u těch Sportů a S16, ale je

to pak dost znát.

Já mám dojem, že by bylo dobré je měnit asi každý rok :D kvůli našem silnicím jsou

po roce a půl opravdu zralé zas na výměnu :-)

Odesláno

Tak já ty čepy ještě neměnil. Auto mám 2 roky a bůh ví jak dlouho to neměnil ten bláznivej ital přede mnou :D Nicméně to zatím drží, tak to měnit ani neplánuju, ale kdyby se mělo měnit cely rameno, tak bych umřel, protože na té 1.1 mám to samé, jako na S16...

Odesláno

Já to myslel tak, že kdyby se to fakt muselo měnit cely, tak bych umřel :D vím, že se dá vyměnit čep úplně bez problémů :) Já jen narážel na to, že i na 1.1 bych musel kupovat ty superdrahy ramena, co mají kluci na S16 :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...