Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele, ale víš kolik bys už za tu dobu co se ty fotky různě objevujou zinkasoval za autorský práva??? Třeba by to vyšlo na nějaký skromnější živobytí:D

Odesláno

Klucí.. neválí se doma někomu nába na Victora? Sehnal jsem volant i s nábou jenže je na 205 a není to ono. Na netu jsem bazaroval a jsem z toho zmatený je jich tam dost ale samý špatný :-D

Odesláno

Hoši, tak kamarád si koupil saxo s 1.6 motorem a v TP má prý 80kW. Nevíte někdo, jestli se to vůbec dělalo? A jaký je to kód motoru? Docela by mě zajímalo, jestli mi kecá, nebo je to pravda a nebo jestli někdo na úřadech neudělal při přepisování chybu :D

Odesláno

Pokud by měl 80 kW, tak by to byl stejný motor jako v 206, 307 1,6 16V 80 kW-NFU. Vychází konstrukčně z NFX co je v GTI(S16), ale hlavní rozdíl je ve vačkách a ECU a pak dalších pár menších tech. rozdílů (jinak řešený olejový filtr,jiný kryt spojky,jiný kryt vaček...)

Odesláno

No on to prý koupil a motor má 80kW. On je z těch tunerů, co o tom ví ho*no a machrují. Když jsem mu řekl, že takový motor v saxu ani ve 106ce snad v sérii není, tak mi řekl, že o těch autech vím málo a že si to mám nastudovat a přečíst si o nich nějaké knížky :D Auto koupil za 40 tisíc, dal do něj prý 18 tisíc a už tam má 150 koní. Je to model VTR r.v. 98 myslím. Přijde mi to jako hodně divné, protože jsem o tomto výkonu v sériové 106 nebo saxu nikdy neslyšel a prý není ani v serviceboxu, co jsem zjistil na saxoclubu..

Odesláno

tam může mít maximálně 74kW...16 ventily se do VTR nedávaly a dokonce jestli to je rok 98 tak je to MKI..což je 66kW (nebo 65kW..každý udává něco jiného)...takže kamarád tam asi bude mít nabastlený motor z něčeho jiného :D

[Edited on 4/3/13 10:08 by KingSpade]

Odesláno

Já mu psal, at mi pošle foto motoru, nebo kód motoru. On se začal vymlouvat a prý to teda dneska pošle, takže pak to sem nahodím a hned se uvidí :) Podle mě si nechce přiznat, že má pravdu někdo jiný... Jinak VTR 1.6 8V se po nějakém roce začaly označovat také jako VTS, ale VTR je prostě klasická 1.6 8V s těma 65 (66) nebo 74 (72)kW, takže bych řekl, že se při převozu auta ze zahraničí někdo na úřadech upsal a udělal z toho unikát :D

Odesláno

A ten borec je asi taky unikát, takže s tím autem k sobě padnou krásně:-D Protože za 18 tisíc z toho 150 koní nikdy nedostane. Jedině, že by si koupil potapěčskou bombu a místo vzduchu by pral do sání čistej kyslík...to by měl možná i 200koní...ale tak 10vteřin, než by mu motor udělal okýnko do kapoty a utekl by pryč:roker

[upravil dne 4/3/13 15:25 od odee]

Odesláno

Ano borec je hodně velký unikát :D Podle něj mám vše načteno z knížek a on že má praxi a ta mě prý naučí.. Největší pecka co mi napsal byla, že tam dá turbo z ávie, že silnější turbo ten motor nevydrží. Prý už to má vyzkoušené z jiných aut :D No může mít někdo za kamaráda takovýho ptáka?! :D Může..a zrovna já :bojim

BTW: Samozřejmě mi už neodpovídá a fotky taky nikde :D

Odesláno

jasně :D není problém..já si myslím, že kdyby někdo, kdo má 1.6 8V chtěl za 18 tisíc zvednout výkon na 150koní, tak mu můžete napsat :D docela by mě zajímalo, jak by reagoval :D

Odesláno

Ještě by mě zajímalo, jak do toho mini prostoru narve obrovský dieslový turbo z avie??? Jedině, že to má tak promyšlený, že ho bude mít nad kapotu jak mají musclecars karbecy:D To by ovšem byla asi drsná věc odpovídající inteligenci tohoto unikáta! A vsadím se, že by pak ani vůbec nepotřeboval chladič oleje a vlastně ani olej do turba, bo by ho uchladil vzduchem:D

Odesláno

aktuálně jsou u nás ve městě v kurzu zlodějů 106, minulej měsíc jedna a dnes v noci další mojeho kámoše, zámky neponičený, ani nic jinýho, ale v autě bordel, asi hledali panel od rádia, ten byl ale pod sedačkou a v tom spěchu se tam nikdo nepodíval :D Takže ode dneška si panel beru taky domů a doklady taky :D

Odesláno

No ku..rva a já nechávám v autě i navigaci a všechno, bo žiju v tom, že 106 je pro neznalce stará, malá, francouzská popelnice a nikdo si jí ani nevšimne...tak doufám, že se Ti vaši grázli nepřesunou na druhou stranu ČR:myslim u nás se kradou akorát poznávačky, ale jen z aut, co jezdi všude a to 106 není:-D

Odesláno

od poslední zkušenosti nenechávám nic ani v kastlíku před spolujezdcem a nechávám ho otevřený pro jistotu :D

[Edited on 7/3/13 09:10 by KingSpade]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...