kujon106 Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Jo a objednával jsem to přímo, předobjednávkou z Otto-Models. Citovat
FiFa_cze Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Tak dnes jsem nahodil novy táhla řazení od EiFFela ze saxoclubu Musím konstatovat, že oproti originálu je to příjemný rozdíl. Né, že bych mu chtěl dělat reklamu, ale fakt to stojí za to Teď se pustil i do výroby odlehčených řemenic na 16V bez klimy a myslím, že se u něj dá sehnat i shortshift. Asi už od něj pár místních něco bralo, ale určitě tu bude i pár těch, kteří o tom nevědí. No a ceny jsou taky víc než dobré Citovat
Guči Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 No já si ty táhla taky musím pořídít a uvažoval jsem i o short shiftu... Citovat
loki Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 o těch táhlech taky uvažuju,ale kdyz jsem mel pred vánocema peno,tak zrovna nebyly,a stím short shiftem ještě nevím Citovat
FiFa_cze Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Táhla jsou fakt dobrá věc Právě jsem se vrátil z večerní projížďky po městě a místních parkovištích a to \"gumové\" řazení je pryč... BTW: lidi, nevíte, zda pásnou zrcátka ze 106ky na ságo a naopak? Někde jsem to viděl, ale nejsem si jist, zda to jde kus za kus. Citovat
Guči Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Řekl bych že pásnou, taky jsem je chtěl dávat:) Citovat
kujon106 Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Táhla i short mám doma už asi rok na poličce a pořád nemám čas na to je tam instalovat Citovat
FiFa_cze Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Já short dávat asi nebudu vůbec, ani jsem ho neobjednával, ale táhla jsou za 10 minut vyměněny a je to paráda Z jara si na to čas určitě najdi Citovat
J.R. Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 2 kujon106: Ten modýlek S16 je opravdu luxusní, takhle detailně zpracovaný autíčko jsem snad nikdy neviděl :-) 2 FiFa_cze: tak o těch táhlech také přemýšlím, je to opravdu znát, možná bych to vzal i se shortem, ale aby to zas nebylo až moc krátké... Citovat
FiFa_cze Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Short je o zvyku. Jel jsem v puntu se shortem a ze začátku jsem se vždycky ujišťoval, jestli tam ten kvalt fakt je Ale o kolik kratší je to ve 106ce s shortem od Eiffa, to nevím. Nicméně jsou zase 2 tábory lidí. Jedni říkají, že short ničí synchrony a druzí zas, že ne. Já ho v autě nemám, takže nemůžu soudit. Možná místní závodníci o tom budou vědět víc Citovat
FiFa_cze Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Tak dnes jsem opět nasrán na stav českých silnic..klasika...vymetl jsem jednu z těch hlubších děr a rozsvítila se mi kontrolka diagnostiky motoru jsem zvědavej, co z toho vyleze až to napíchnu [upravil dne 29/1/13 21:09 od FiFa_cze] Citovat
Mišos Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 no u nás podobne, akurát sme tak zle nedopadli, viezla ma dnes mama na autoškolu, no myslím že tak dobre ako klučkovala na rovinke by ani na slalome nedala dakedy ani nevieš ako sa uhnúť... Hádam to nebude nič vážne Citovat
FiFa_cze Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Já taky doufám, že to nic vážnyho nebude Kličkoval jsem taky jako blázen, ale proti měl jel jouza s golfem a měl tam pekelně fialově svítící xenony a neviděl jsem nic, takže jsem jen tajně doufal, že nic nevymetu, ale i když jsem jel sotva 50, tak se nedalo netrefit Citovat
Mišos Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 to je najhoršie sa kukať na tú dieru na 99% ju trafíš ... sme stáli na červenej a na druhej strane jama ako svet a mama sa na ňu pozerala od vtedy ako skočila zelená, nie aj tak ju trafila Citovat
odee Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Já nevím, jestli se mi to zdá, nebo je to kvůli tomu, že to mám tvrdší, než je zdrávo, ale od té doby co mám S16 se mi zdá, že sou úplně všude naprosto rozmlácený silnice. Min. 90% cest po kterých jedu mi připadá jako tankodrom... Dokonce sem už uvažoval, že bych zkusil sériovej podvozek:bojim Citovat
Lentilka Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 souhlasim s odeem a to mám podvozek od SPAX nastavenej na nejměkčí ) JINAK KDYBY NĚKDO POTŘEBOVAL ND Z PEUGEOT 106 1.0 KID 5D TAK MÁM DOMA KOMPLET AUTO... Citovat
loki Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 nevím jestli už se to tady řešilo,ale jak se sundavá řadička u sporta,gti (ta lepší ,ne gumová),díky za radu Citovat
Guči Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 No já když jsem ji sundaval ze svýho tak jsem zatáhl tak moc až mi vyletěla ven celá... Zkus táhnout a současně točit Citovat
Peta-k Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 prosim vas pasuje tesnici guma spolujezdcových dveri i treba z 1.1 nebo 1.4 na s16 ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.