Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes jsem nahodil novy táhla řazení od EiFFela ze saxoclubu :) Musím konstatovat, že oproti originálu je to příjemný rozdíl. Né, že bych mu chtěl dělat reklamu, ale fakt to stojí za to :) Teď se pustil i do výroby odlehčených řemenic na 16V bez klimy a myslím, že se u něj dá sehnat i shortshift. Asi už od něj pár místních něco bralo, ale určitě tu bude i pár těch, kteří o tom nevědí. No a ceny jsou taky víc než dobré :)

Odesláno

Táhla jsou fakt dobrá věc :) Právě jsem se vrátil z večerní projížďky po městě a místních parkovištích a to \"gumové\" řazení je pryč...

BTW: lidi, nevíte, zda pásnou zrcátka ze 106ky na ságo a naopak? :) Někde jsem to viděl, ale nejsem si jist, zda to jde kus za kus.

Odesláno

2 kujon106: Ten modýlek S16 je opravdu luxusní, takhle detailně zpracovaný autíčko jsem snad nikdy neviděl :-)

2 FiFa_cze: tak o těch táhlech také přemýšlím, je to opravdu znát, možná bych to vzal i se shortem, ale

aby to zas nebylo až moc krátké...

Odesláno

Short je o zvyku. Jel jsem v puntu se shortem a ze začátku jsem se vždycky ujišťoval, jestli tam ten kvalt fakt je :D Ale o kolik kratší je to ve 106ce s shortem od Eiffa, to nevím. Nicméně jsou zase 2 tábory lidí. Jedni říkají, že short ničí synchrony a druzí zas, že ne. Já ho v autě nemám, takže nemůžu soudit. Možná místní závodníci o tom budou vědět víc :)

Odesláno

Tak dnes jsem opět nasrán na stav českých silnic..klasika...vymetl jsem jednu z těch hlubších děr a rozsvítila se mi kontrolka diagnostiky motoru :grr jsem zvědavej, co z toho vyleze až to napíchnu :roll

[upravil dne 29/1/13 21:09 od FiFa_cze]

Odesláno

no u nás podobne, akurát sme tak zle nedopadli, viezla ma dnes mama na autoškolu, no myslím že tak dobre ako klučkovala na rovinke by ani na slalome nedala :D dakedy ani nevieš ako sa uhnúť...

Hádam to nebude nič vážne ;)

Odesláno

Já taky doufám, že to nic vážnyho nebude :) Kličkoval jsem taky jako blázen, ale proti měl jel jouza s golfem a měl tam pekelně fialově svítící xenony a neviděl jsem nic, takže jsem jen tajně doufal, že nic nevymetu, ale i když jsem jel sotva 50, tak se nedalo netrefit :D

Odesláno

to je najhoršie sa kukať na tú dieru :D na 99% ju trafíš :D ... sme stáli na červenej a na druhej strane jama ako svet :D a mama sa na ňu pozerala od vtedy ako skočila zelená, nie aj tak ju trafila :D

Odesláno

Já nevím, jestli se mi to zdá, nebo je to kvůli tomu, že to mám tvrdší, než je zdrávo, ale od té doby co mám S16 se mi zdá, že sou úplně všude naprosto rozmlácený silnice. Min. 90% cest po kterých jedu mi připadá jako tankodrom... Dokonce sem už uvažoval, že bych zkusil sériovej podvozek:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...