Raweon Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 no kdyz jedu tak si otevru jen u spolujezdce vzduch cirkuluje dokola a hlavne to neboucha do usi takze ja bych klicky asi nemoch mit Citovat
loki Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 Co tady řešíte s tou palubkou,ta výměna je v poho a je to prace na jedno dopoledne. A Guči jestli ti ta stahovačka vodešla tak tu jednu pravou určitě najdu Citovat
Guči Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 Dokud bojuje tak ji tam nechám ale díky:P Citovat
MyP106 Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 jj to jsem myslel, ale už jsem našel na HPP .... teď jsem tam dal konečně ten novej výfuk a koncák je docela nízko, potřebuju ho přitáhnout víc k nárazníku jak jsi psal vyber něco odtud a nevymějšlejte blbiny Citovat
MyP106 Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 no jinak kolega když mi dělal auto, tak zjistil, že teče do auta, nevěřil jsem tomu a fakt, když jsem sáhl na koberec u spolujezdce, tak byl suchej, ale jak se odchlípnul na nějakou tu tlumící vrstvu, tak je nacucaná, absolutně to nechápu a furt mi to vrtá hlavou, kudy tam může zatýkat, jestli přes střešní okno nebo přes čelní každopádně to budu muset vyndat a potom časem přijít na to kudy tam teče jak moc je vyndavání koberce pracný a jak psychicky náročný pro nerváka no tobě to rozhodně nedoporučuju u mě to dopadlo tak že tam ani kobeerc ani t tlumicí deka není taky jsem nervák a nožem to šlo celkem fajn Citovat
neutral Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 kluci tak dneska sem se dal do palubky, všechno sem odšrouboval a stejně mi ji na středu něco drží... kde je chybka? Citovat
Guči Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 Co nejde silou, jde ještě větší silou:D Citovat
go.play Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 včerejší a dnešní akce, kupodivu to šlo celkem dobře, nadával jsem až když jsem dával koberec zpět a to byl jen asi 5 minutovej řev, tak jsem spokojenej Citovat
Raweon Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 no vidíš, nebylo to tak stašný ne ? Citovat
go.play Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 čekal jsem to horší, ten filc jsem tam už zpět nedával a ta voda co tam byla u spolujezdce, tak fakt nevim kudy se tam dostala, uvidim časem, jestli tam zase bude mokro nebo ne Citovat
koblih69 Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Nemáš ucpané odtokové otrory pod čelním sklem? Citovat
loki Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Otevři houpnu a na levou je myslím kousek od kabelu co vede z hlavního svazku ke stěračům a napravo pod plastovým krytem co je nad ventilátorem topení,kdyby byl ucpanej tak by ti to mohlaq jít voda do ventilátoru a pak na podlahu.(strany samozřejmě ber z pozice řidiče od volantu) Citovat
loki Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 to neutral:pokud ti palubka drží v prostředku tak je to přišroubovaný dvěma šrouby k topení v místech,kde je autoradio nebo ofuky,ted nevím přesně,a myslím ,že je ješt´ě taky jeden šroub zespoda do topení někde pod popelníkem ,ale takhle z hlavy ti to neřeknu na na 100pro,protože jsem palubku z auta vyndaval naposledy někdy minulej rok na podzim. Citovat
Raweon Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 jo mas pravdu ja to mel tusim za ofukama a ten pod popelnikem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.