Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co tady řešíte s tou palubkou,ta výměna je v poho a je to prace na jedno dopoledne.

A Guči jestli ti ta stahovačka vodešla tak tu jednu pravou určitě najdu

Odesláno
jj to jsem myslel, ale už jsem našel na HPP .... teď jsem tam dal konečně ten novej výfuk a koncák je docela nízko, potřebuju ho přitáhnout víc k nárazníku

jak jsi psal vyber něco odtud a nevymějšlejte blbiny :D

Odesláno
no jinak kolega když mi dělal auto, tak zjistil, že teče do auta, nevěřil jsem tomu a fakt, když jsem sáhl na koberec u spolujezdce, tak byl suchej, ale jak se odchlípnul na nějakou tu tlumící vrstvu, tak je nacucaná, absolutně to nechápu a furt mi to vrtá hlavou, kudy tam může zatýkat, jestli přes střešní okno nebo přes čelní :myslim každopádně to budu muset vyndat a potom časem přijít na to kudy tam teče

jak moc je vyndavání koberce pracný a jak psychicky náročný pro nerváka :D

no tobě to rozhodně nedoporučuju :D u mě to dopadlo tak že tam ani kobeerc ani t tlumicí deka není :D taky jsem nervák a nožem to šlo celkem fajn :D

Odesláno

Otevři houpnu a na levou je myslím kousek od kabelu co vede z hlavního svazku ke stěračům a napravo pod plastovým krytem co je nad ventilátorem topení,kdyby byl ucpanej tak by ti to mohlaq jít voda do ventilátoru a pak na podlahu.(strany samozřejmě ber z pozice řidiče od volantu)

Odesláno

to neutral:pokud ti palubka drží v prostředku tak je to přišroubovaný dvěma šrouby k topení v místech,kde je autoradio nebo ofuky,ted nevím přesně,a myslím ,že je ješt´ě taky jeden šroub zespoda do topení někde pod popelníkem ,ale takhle z hlavy ti to neřeknu na na 100pro,protože jsem palubku z auta vyndaval naposledy někdy minulej rok na podzim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...