Raweon Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 ber ho v každym pripade ja mam tak supersprint a nemuzu si stezovat, zvuk to ma paradní a kdyz se ti nebude libit tak ho za 2ku v pohode prodas Citovat
FiFa_cze Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Malej dotaz, budou mi pro 15mm podložky stačit šrouby s délkou závitu 40mm? Citovat
Raweon Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 jirixs106: mam dotas, co tam mas za podvozek ze to mas tak nizky Citovat
jiri106xs Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Raweon: Výškově stavitelný TA Technix Citovat
neutral Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 jiri106xs: Ten plánuju taky,jestli auto vydrží. maj dobrý ceny jak staváků, btak pevného snížení. Citovat
$ Torrez $ Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Tak já aktuálně zjistil že mi Lvíče jede stejně jako čipovaná Fabia RS 160koní.Takže spokojenost:) Citovat
go.play Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 nějaká prašivá nafta ... najdi si rovnocennýho soupeře Citovat
FiFa_cze Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 No go.play jak se tak dívám, tak jedno RSo máš taky jestli to teda není nová 1.4 nebo jestli ji teda ještě máš Párkrát jsem se vezl v Ibize FR taky s tím samým motorem a nejede to vyloženě špatně..ale něják té naftě nemůžu přijít na chuť... Citovat
go.play Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 Fifa: dneska už to RS provozuje moje matka Ale benzin je benzin a nikdy svůj názor nezměnim, mám rád zvuk motoru a když si to občas můžu vytočit, to mě uspokojí, bohuže uchrochtanej diesel mi tohle neposkytne. Jo jasný spotřeba je někde jinde, ale nejsem jeden z těch blbečků co se vozí ve vočipovanejch passatech který jezdí za 5.5 litru, jednu packu z okna a v druhý ruce mobil a radio naplno :/ A pokaždý se jim směju do ksichtu, když jim na silnici naložim. Až budu mít tři děti a jezdit s nima po výletech, tak si koupim Volvo V70 v naftě a budu spokojenej Citovat
FiFa_cze Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 Jo tak takovy blbečky v pasatech tu mám taky jeden má pasata, kterej se plazí břichem po zemi, druhej trojkovyho golfa s nápisem PSYCHOPATH na kapotě a třetí má modro, stříbrno, černy vento Samozřejmě vše v naftě Mě se stará fábia RS líbí a za pár let jako auto na delší trasy bych si ji klidně koupil, ale to už bude kumšt najít zachovalej kousek a stejně bych k naftě musel mít něco v benzínu na vyblbnutí Citovat
Raweon Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 jo souhlasim s vama neni nad benzin, nafta je humus je sice hezky ze to min zere ale to co usetris stejne stejne nacpes do udzby a oprav Citovat
FiFa_cze Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 No on kámoš s tou Ibizou ušetří na provozu hodně naftu má za 25,-, je automechanik, tak si dělá vše sám a provozní kapaliny a náhradní díly si bere na pneuservis, kterej má jeho tatík a kde on navíc i dělá Takže mu se ta nafta vyplatí dost Navíc má na vyblbnutí Formuli se kterou jezdí každej víkend na závody, nebo testovat a to mu plati tatík a sponzoři Citovat
neutral Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 chlapi na kolik litrů nebo km je rezerva nádrže u 106? Citovat
loki Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 mohu se přidat do debaty: myslím ,že rezerva u 106 je okolo 5litrů a v km je to podle toho,kdo má jak tězkou nohu. jinak 106 versus fabie má své pro i proti ,ale jelikož to mohu posoudit a mel jsem 1x oktáku,1.6 74kw a 2xfabii 74kw,comfort,a elegance tak na svezení určitě lepší . kdyz diesela tak jedině s turbem s naklápecíma lopatkama (stará klasika)PD jsou prej na h...o protože se s..e eletrika. Dále nevím co tady kdo máte proti passatum kterej ma tažný na 2T.Já když jedu nékam s galaxou s podvalem tak tam za 6 a zpět za 8. Kdyz bych jel benzínem tak je to tam za 10 a zpět za 15litrů. A tady už je to znát. Pokud to tak neni tak mi dejte vědět,ale ne nikdo kdo má po maturitě a první auto. Citovat
kujon106 Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 Ono se říká, že diesely si kupují lidi, kteří neumí počítat Jen tak pro představu, kolik si za dobu co máš třeba toho Forda zaplatil za jeho servis? Narážím na to, že třeba u De aut se po určitym km náběhu často mění díly, který stojí nezanedbatelnej peníz - váhy vzduchu, dvouhmotý setrvačník, tu a tam nějakej vstřik, atd. Potom je kalkulace spotřeby 5,564654l u dieselu oproti 7-8l u benzínu vcelku úsměvná záležitost. Nehledě na povinné ručení, jehož rozdíl je samozřejmě nutné do nákladů promítnout také. Citovat
Lentilka Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 tak vám s radostí mužu říct že Jirka má svoji 106 krásnou a parádně mu jede... ale má škaredý kola... :D Citovat
PAJA106 Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 mohu se přidat do debaty: myslím ,že rezerva u 106 je okolo 5litrů a v km je to podle toho,kdo má jak tězkou nohu. jinak 106 versus fabie má své pro i proti ,ale jelikož to mohu posoudit a mel jsem 1x oktáku,1.6 74kw a 2xfabii 74kw,comfort,a elegance tak na svezení určitě lepší . kdyz diesela tak jedině s turbem s naklápecíma lopatkama (stará klasika)PD jsou prej na h...o protože se s..e eletrika. Dále nevím co tady kdo máte proti passatum kterej ma tažný na 2T.Já když jedu nékam s galaxou s podvalem tak tam za 6 a zpět za 8. Kdyz bych jel benzínem tak je to tam za 10 a zpět za 15litrů. A tady už je to znát. Pokud to tak neni tak mi dejte vědět,ale ne nikdo kdo má po maturitě a první auto. Pouze technická: 2tuny má pouze 4motion. Ostatní mají maximálně 1800 kg, ale spíše 1600 kg. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.