Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No go.play :D jak se tak dívám, tak jedno RSo máš taky :D jestli to teda není nová 1.4 :) nebo jestli ji teda ještě máš :) Párkrát jsem se vezl v Ibize FR taky s tím samým motorem a nejede to vyloženě špatně..ale něják té naftě nemůžu přijít na chuť...

Odesláno

Fifa: dneska už to RS provozuje moje matka :D Ale benzin je benzin a nikdy svůj názor nezměnim, mám rád zvuk motoru a když si to občas můžu vytočit, to mě uspokojí, bohuže uchrochtanej diesel mi tohle neposkytne. Jo jasný spotřeba je někde jinde, ale nejsem jeden z těch blbečků co se vozí ve vočipovanejch passatech který jezdí za 5.5 litru, jednu packu z okna a v druhý ruce mobil a radio naplno :/ A pokaždý se jim směju do ksichtu, když jim na silnici naložim. Až budu mít tři děti a jezdit s nima po výletech, tak si koupim Volvo V70 v naftě a budu spokojenej :)

Odesláno

Jo tak takovy blbečky v pasatech tu mám taky :D jeden má pasata, kterej se plazí břichem po zemi, druhej trojkovyho golfa s nápisem PSYCHOPATH na kapotě a třetí má modro, stříbrno, černy vento :D Samozřejmě vše v naftě :D

Mě se stará fábia RS líbí a za pár let jako auto na delší trasy bych si ji klidně koupil, ale to už bude kumšt najít zachovalej kousek a stejně bych k naftě musel mít něco v benzínu na vyblbnutí :D

Odesláno

No on kámoš s tou Ibizou ušetří na provozu hodně :D naftu má za 25,-, je automechanik, tak si dělá vše sám a provozní kapaliny a náhradní díly si bere na pneuservis, kterej má jeho tatík a kde on navíc i dělá :D Takže mu se ta nafta vyplatí dost :) Navíc má na vyblbnutí Formuli se kterou jezdí každej víkend na závody, nebo testovat a to mu plati tatík a sponzoři :D

Odesláno

mohu se přidat do debaty:

myslím ,že rezerva u 106 je okolo 5litrů a v km je to podle toho,kdo má jak tězkou nohu.

jinak 106 versus fabie má své pro i proti ,ale jelikož to mohu posoudit a mel jsem 1x oktáku,1.6 74kw a 2xfabii 74kw,comfort,a elegance tak na svezení určitě lepší .

kdyz diesela tak jedině s turbem s naklápecíma lopatkama

(stará klasika)PD jsou prej na h...o protože se s..e eletrika.

Dále nevím co tady kdo máte proti passatum kterej ma tažný na 2T.Já když jedu nékam s galaxou s podvalem tak tam za 6 a zpět za 8.

Kdyz bych jel benzínem tak je to tam za 10 a zpět za 15litrů.

A tady už je to znát.

Pokud to tak neni tak mi dejte vědět,ale ne nikdo kdo má po maturitě a první auto.

Odesláno

Ono se říká, že diesely si kupují lidi, kteří neumí počítat :) Jen tak pro představu, kolik si za dobu co máš třeba toho Forda zaplatil za jeho servis? Narážím na to, že třeba u De aut se po určitym km náběhu často mění díly, který stojí nezanedbatelnej peníz - váhy vzduchu, dvouhmotý setrvačník, tu a tam nějakej vstřik, atd. Potom je kalkulace spotřeby 5,564654l u dieselu oproti 7-8l u benzínu vcelku úsměvná záležitost. Nehledě na povinné ručení, jehož rozdíl je samozřejmě nutné do nákladů promítnout také.

Odesláno
mohu se přidat do debaty:

myslím ,že rezerva u 106 je okolo 5litrů a v km je to podle toho,kdo má jak tězkou nohu.

jinak 106 versus fabie má své pro i proti ,ale jelikož to mohu posoudit a mel jsem 1x oktáku,1.6 74kw a 2xfabii 74kw,comfort,a elegance tak na svezení určitě lepší .

kdyz diesela tak jedině s turbem s naklápecíma lopatkama

(stará klasika)PD jsou prej na h...o protože se s..e eletrika.

Dále nevím co tady kdo máte proti passatum kterej ma tažný na 2T.Já když jedu nékam s galaxou s podvalem tak tam za 6 a zpět za 8.

Kdyz bych jel benzínem tak je to tam za 10 a zpět za 15litrů.

A tady už je to znát.

Pokud to tak neni tak mi dejte vědět,ale ne nikdo kdo má po maturitě a první auto.

Pouze technická: 2tuny má pouze 4motion. Ostatní mají maximálně 1800 kg, ale spíše 1600 kg.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...