Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak u mě aktuálně:

- opraveno servořízení - jeden uhlík se odebral do křemíkového nebe

- ready to install: táhla řazení alá kam_racing

- ready to install: short-shift

- ready to install: new startér (až někdy)

- ready to install: 266mm brzdiče + desky

:-)

Odesláno

odee: stejne je to jen z*urvena chamrat.... a muj nazor na ne nezmeni asi nikdy nic... jedinne co uznavam, tak jsou ruzne ty specialni slozky jako je treba urna...

Odesláno

Úplně mě dostává jak to \"žere\" CDčka, přesně takový rádio jsem vždycky chtěl. A nyní jsem si ho konečně pořídil :-) A že jste to vy, tak sem vám to natočil :-)

[upravil dne 27.4.12 17:57 od kujon106]

Odesláno

Tak mám zase na autě problém :( po GO motoru na podzim, jsem měl problém s tim, že při lehtání plynu za jízdy nebo jízda něco kolem 2000ot/min mi auto jako by vynechává, myslel jsem, že to bude tim, že si motor ještě nesedl a bude to zanedlouho pryč, pak bych řekl že to zmizelo. No a teĎ poslední dobou se to zase objevilo, v nízkejch otáčkách nebo do těch 2500 ot/min to prostě začalo zase vynechávat, docela dosti mě to sere.

Co by to mohlo být? zasranej palivovej filtr??? Nebo třeba špatný svíčky? poraďte pánové :)

Odesláno

MÁ NĚKDO OBRÁZEK POJISTEK? POTŘEBUJU VĚDĚT KDE MÁ BÝT JAKÁ POJISTKA. I V PALUBCE I V MOTORU. DÍKY

no jinak mi nejdou blinkry a výstražný a uplně mi to vymlátilo baterku ale pojistky jsou dobrý... tak jestli někde náhodou nemám blbý pojistky...

Odesláno

zdarec,tak me to neda a uvazuji o znovukoupeni peugeotu a to bud zase 16V nebo kdyz se postesti nejakou zachovalou 1.3 rally.Jde me o to,ze bych s tim chtel jezdit sprinty.Da se dobre upravit ta 1.3?Myslim dostupnost veci,jako vacky,sani,jednotka,svody atd..nebo radeji koupit zrovna 16V?Dik za nazor

Odesláno

Rallye je tady na bazaru za 37 tisíc :) Jestli tam teda ještě je...

BTW: Jen tak pro mou zajímavost. Kola s šířkou 7\" a ET 12 nebo 13 by sedět měly bez problémů že?

[upravil dne 1/5/12 11:20 od FiFa_cze]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...