Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to Torrez, go.play: tak už jsme tři, to je slušný, když budem závodit, tak bude mít každej \"medaili\"... :D :D

to Torrez: tam projedeš. ;) A kdyby ne, tak to vezmem druhou stranou... ;) S černým jsem tam taky projela na klid... ;) A pro červený už mám doma taky podvozek, tak budem kdyžtak dva... :D

Odesláno

No a ještě něco málo fotos. Včera proběhla první \"cola\" na benzíně, plus instalace nově nalakovaných zadních lemů obohacených o protišutrovou 3M samolepku :-)

4473bd181046969.jpg 783a05181046978.jpg 89e6a4181047060.jpg 733214181047100.jpg

Odesláno

KeiTynka :no na těch 14kách mám vanu asi 5cm od země:D.No kdyžtak je necháme na cestě a půjdem fandit go.playi :D .

kujon106 :krásný,krásný ;).Já snad už o víkendu taky nahodim kolesa a hurá to sešroubovat až na zem a pak fotit a fotit:D:D:D

Odesláno

Díky :) Čerpadlo sem nechal nasát 2x a zhasnout kontrolky, nesmim na něj po zimě tak zhurta, to víš :) Btw - na Capri sone už seru, zjistil jsem, že na druhý benzínce mají kofolu v plechu za 11 korun kocourkovských, takže letos jezdim už jen tam :-)

Odesláno

Tady důkaz místo slib(p)ů. V pozadí místní gangsta_crew, kterážtko když viděla jak jsme přijeli, tak začla vehementně dobejvat poslední zbytky oslů z 605 3.0 a za neustávajícího hrabání objela benzínku 2x kolem dokola. Zřejmě proto, abychom si jich na 100 % všimli. Zajímaví lidé. :-)

515755181219025.jpg

[upravil dne 23.3.12 16:21 od kujon106]

Odesláno

To já už mám kola v černé :) Dnes jsem je dovezl. Zadarmo je lak krásnej :) Už jsem nestihl pneuservis takže v pondělí nasadit pneu a hurá to vyměnit :) No a sehnat žlutej proužek...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...