PAJA106 Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 A není to taky tím, že S16 má strmější řízení Citovat
Jimmy106 Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Se servem udelas mene oracek, takze tim jak je to jinak \"zprevodovane\" tak musis asi vynalozit vetsi silu.. to mas zrejme pravdu.... nenapadlo me nad tim tak uvazovat a servo opravdu nemam.. zase tak bezporuchove auto nemam, abych nevedel co je pod kapotou jinak ted jsem si uvedomil, ze jsem jednou potreboval odtlacit mamino auto a volantem jsem temer neotocil.. sice na tom lezi snD tuna vahy, ale takhle tezko by to jit nemelo... takze go.play ma urco pravdu Citovat
MyP106 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 stačí se podívat na jedno onboard video známé slovenské zavodní dvojice na jejichz jmeno si zrovna nemuzu vzpomenout jak navigator sere na navigovani a pomaharidicovi kdyz vyplivlo servo drobar se myslim menuje nebo tak nějak Citovat
Mirradh Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Pokud nefunguje čerpadlo jak má tak přetláčíte ten olej co je v servu a proto je to taková posilovna,to už je lepší řízení bez serva:) Jinak výše zmiňovaná posádka je Drotár/Bánoci viz.: Citovat
go.play Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 mám problém, nejdou mi ostřikovače a myslim si, že to bude tou hadičkou, ale nevim kam jí mám napojit, po hmatu jsem nic nenašel, nemá někdo schéma kam přijde? Citovat
MyP106 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 miradh: jj ot jsou oni jsem t oted hledal a koukam ze uz si to sem dal to je posádka to je parketka máme se ještě hodně co učit... Citovat
Machy_CZ Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Taky jsem ridil bez serva, sice jen max 30km/h ale nejak ztuha to neslo, je fakt ze oproti posilovaci rozdil jak das, ale oproti 106 bez posilovace to takovy rozdil nebyl.... Citovat
habross Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Já bych měl zájem o čirou optiku, kdyby se jí někdo chtěl zbavit. Citovat
MyP106 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 o jedný bych věděl.jak na ní pospícháš a kolik bys za ní byl ochotný dát? Citovat
habross Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 No nespěchám na ni vůbec....popravdě řečeno čím nižší cena tím pro mě líp. Citovat
habross Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 No kdyby byla fotka tak o tom můžem hodit řeč...ale jak říkám vůbec na ně nespěcham. Za dvojku kdyby to slo treba i s postovnym..byla by to parada. Citovat
MyP106 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 zkusim najit fotku svyho staryho peugeota jsou to svetla z nej Citovat
kujon106 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Prodáváš ty ouragany, jo? :-) Možná bych o tom popřemejšlel, na experimenty. Co je na tom za gumy a jak jsou na tom (i kola)? Citovat
FiFa_cze Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Jinak jestli máš šikovný ruce, tak tady Nechá je za 300+poštovný ale musel bys leštit a leštit Citovat
MyP106 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Prodáváš ty ouragany, jo? :-) Možná bych o tom popřemejšlel, na experimenty. Co je na tom za gumy a jak jsou na tom (i kola)? 195/45 R16 pneu hankook K110 cca 4mm vzorek kola jsou lehce škráblá. kdyžtak do SZ mi hoď cenu zátra ti je nafotím ať máš větší představu. Citovat
habross Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 fotka světel Já bych radši světlý......ale popřemejšlím o tom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.