Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ten plastovej jezdec do té drážky v B sloupku je myslim celej..nic ulomenyho ani nalomenyho...každopádně to o vikendu ještě vyvliknu a mrknu na to..ono stačí když to překoná ten zlomovej bod a pak už to krásně jede dolů..a nahoru je to taky v pohodě

Odesláno

gombi: no jelikož jsi musel tu jednu zadní stranu kitovat a lakovat, tak předpokládam, že na tom budou ty auta hodně podobně. A moje aspoň nemá uřízlý přední pružiny:P:D

Ledaže by tu cenu navýšil ten stickerbombing a ty puklice...:)

Odesláno

jsou to jenom průžiny ;) dají se vyměnit za normální a stavák na tak lehké auto je zbytečný :) a ten bok na nom moc nebylo kitu takže pohodička :) a jelikož vidíš moje 106ka byla hodně žádaná :)

Odesláno

Vyznáte se někdo v Saxech? :D Zajímaly by mě rozdíly VTS a VTR..vůbec se v tom nevyznám..myslel jsem si, že VTR je 1.6 8V a VTS jsou 1.4 8V a 1.6 16V, ale teď jsem našel VTS 1.6 8V, tak jsem zase ztracen :D Je to ve výbavě? Díky moc :)

Odesláno

VTR MK1 (1997–1999) 1.6 8V - 66 kW, VTR MK2 (1999–2003) 1.6 8V - 72 kW, VTS MK1 i MK2 1.6 16V - 88 kW. Jiné motorizace VTS ani VTR nebyly, jen mohou mít jejich bodykit (nárazníky, lemy,..)

Odesláno

Mně se to též líbí, možná zadek by se mi líbilo mít tak o cm výš. Ale dle mého je to akurátní, nelíbí se mi, když má někdo střed kola výš, než střed vykrojení v blatníku.

[upravil dne 3/2/12 19:10 od PAJA106]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...