Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte lidi. Vím že už jsem to tady s Vámi řešil ale nějak jsem zapomněl jak se mění startovací kód. zadám starý pak C a pak nový nebo jak to bylo přesně. díky moc za radu

Odesláno

Ahojte lidi. Vím že už jsem to tady s Vámi řešil ale nějak jsem zapomněl jak se mění startovací kód. zadám starý pak C a pak nový nebo jak to bylo přesně. díky moc za radu

Odesláno

Chlapci, tak dneska se mi stala opravdu nepříjemná věc. Mám okna v elektrice, jako asi každej tady a dnes jsem si chtěl stáhnout okno řidiče a ono mi něják vyjelo z té drážky ve sloupku :D tak jsem ho tam dostal zpátky a zkusil jsem znovu stáhnout a mělo to stejnej scénář.Tak mě zajímá, nevíte někdo, co s tím? Popřípadě, jak se sundává tapecírunk ze dveří? :) Díky za každou radu :)

Ony se ty okna stahujou vubec tak nějak pomalejc oproti jinym autum, tak nevim jestli je to ok, nebo jsou už třeba unaveny motorky.

Odesláno

hele odmontuješ kapsu a držadlo, mělo by to být na torxech, pokud se v tom před tim nikdo nevrtal a potom už ten tapec normálně sundáš, respektive vycvakáš z takových tich čudlíků:)

Odesláno

přesně jak psal Jeny, ale důvod nemusí být ten co píšeš, že ti to vypadlo z drážky, ale mohl ti prasknout ten plastovej jezdec na kovový liště, který drží okno a pohybuje jím, je to dost nešťastný řešení, že je to z plastu. Pokud je v prde*i to co píšu, bude ti to padat pokaždý když ho stáhneš až moc dolů. Já jsem koupil komplet mechanizmus stahování (starší) a musel jsem to vyměnit, práce to je fakt hrozná, musíš mít pevný nervy :D + když se ti rozesere lanko v motůrku tak to je konec :D už to nechci nikdy více absolvovat :bojim

Odesláno

Dvere jsem mel taky v lete rozebrany.. ale myslim, ze pokud by mel zlomenej ten plastovej cudl, tak by se mu to okno ani neudrzelo nahore, jelikoz je to jedina vec, co to okno drzi, jeste v B sloupku je vodici plastovy bazmek. jinak na tom plastovej jezdec je jeste z druhe strany jakoby za oknem jisten takovym cernym plastovym ctvereckem, prave proto aby to nevypadlo to okno z toho. Takze je mozne, ze ti casem ten plastovy ctverecek upadl a ted kdyz to das do nejake mezni polohy tak to jenom vyklouzne. No moje vyjadrovaci schopnosti nejsou nic moc, navic se to popisuje uplne k prdu, tak snad jste pochopili, co tim chtel basnik rici :D

Odesláno

Ta lišta po který jezdí ten bazmek nahoru a dolu, tak není rovná, ale má určitý radius a pokud je ta plastová srágora ulomená, tak už to ve spodní částí nejezdí po liště, ale je to jakoby ve vzduchu a ten čep se z toho okna jako vyrve :D musel bys to vidět abys pochopil, těžko si to takhle představíš. Teď když nad tim přemýšlim, tak to nebude Fify případ, protože psal, že to okno pak dal nahoru a pomohl mu rukou. V případě co sem psal já, by musel rozdělat dveře a nasadit to okno do plastový srágory (jezdce) :D

Odesláno

Tak dnes jsem to koumal trošku víc a stahovacim mechanismem to nejspíš neni. Je problém někde v té drážce v B sloupku. Jezdil jsem opatrně nahoru dolu aby se to nevyvliklo a koumal jsem kde se co děje a přišel jsem na to, že cely to gumovy těsneni s tou drážkou uvnitř se cca 5cm odvrchu odchlipuje když jede kolem ten plastovej bazmek, tak jsem to zkusil přitlačit rukou a ono to projelo bez vyvlíknutí, ale dost se to u toho vždycky pozastavilo. Drážka je čistá, takže vůbec nevím, kde je problém. U spolujezdcových dveří je všechno OK..tam je dokonce ta guma uplně celá přilepená k rámu dveří a to u řidičovych neni, tak nevim jestli to není třeba tím...

[upravil dne 27/1/12 13:16 od FiFa_cze]

Odesláno

Jo, tak potom je problem ne ze by ti to okno sjelo dolu celu, ale jen se jakoby nahne.. taky kdyz jsem to doma skladal, tak jeem ho tam zapomnel dat a nadaval jsem jako spacek, proc mi to nefunguje.. taky mi to vypadavalo jen pri urcite vysce, kdyz jsem to stahoval dolu je mozne, ze ten plastik mas ulomeny nebo nalomeny a kdyz je na nej kladen velky odpor, tak se vycvakne bud primo z okja nebo te drazky v B sloupku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...