Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky hoši :) Co nevidět to budu dělat, takže asi zase práce na celej den :D

$ Torrez $ : Nevíš prosim tě ještě, kde přibližně jsou ty šrouby ktery se musí povolit, nebo odšroubovat? Abych na nějákej nezapomněl..

Odesláno

Sundání nárazníku: 2plastové klipy spojující narazník s podběhy, 2 šrouby cca v ose podélníků, šroub držící nádobku ostřikovače u nárazníku(lepší přistup je po odstranění pravého podběhu), 2 šrouby na zevnitř boku nárazníku, odpojit kabely mlhovek(dálek), stáhnout nárazník. Světla jsou na 3 šroubech každé. Šrouby nárazníku se oddělávají zespod=lehnout pod auto.

Odesláno

prosim nevi nekdo kde by se nechal sehnat ten plast do podbehu? nutne schanim nejaky ****** me ho v noci ukradl a nechci aby me hnily panty prosim kde se to necha sehnat popripade nema nekdo doma v ND?

Odesláno

Čau chlapi. Neměl by někdo zájem o střešní nosič (zahrádku) nebo zimní řetězy na vaši 106? Chci se toho zbavit takže na ceně se můžem domluvit. Jestli by to někdo využil, napište a určitě se domluvíme.

Odesláno

Tak světla jsem zmákl :) Díky za rady. Teď řeším, jak podomácku nastavit sklon světel. Někde jsem četl, že si mám zaparkovat 40m od zdi a podle toho to seštelovat. Nevíte někdo jak to má být? Když zaparkuju 40m od té zdi, tak to na té zdi má být jak vysoko? Nebo to má dosvítit jen těch 40 metrů?

Odesláno

Taky přeji Vám všem, vše nejlepší do nového roku, hodně úspěchů, tisíce kilometrů bez nehod a bez poruch.

Po dnešním skurvenym dni se ani nemám náladu ožrat, takže mi bude zítra \"dobře\" :(

Odesláno

Ahoj lidi, o víkendu se chystám sundat folie z předních oken, máte nějaké tipy a triky jak to udělat co nejsnáz a nejlépe ?

[Edited on 3/1/12 16:55 by Elbrus]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...