Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takze max. 14\"? 15\" a vice uz bys musel zapsat.. ale nekel by to byt az takovy problem.. spoustu clenu ma vetsi kola dopsany.. pro zajimavost jeden clen mel na 205ce i 18\" :D zda legalne nevim

Odesláno

tak jsem před chvílí přijel ze Železný Rudy, kamiony nemohly vyjet kopce, auta v pangejtu a dobrých 20 cm sněhu, už nám ta zima pomalu přichází:grr

Odesláno

Ja uz se na snih tesim jak malej :D a u nas v praze po snehu ani pamatky.. chvilku chumelilo rano, kdyz jsem prijel z nocni, ale nevydrzelo to ani chvilku.. momentalne tu ted prsi.. :/

Odesláno

jojo, taky si to budu už muset pomálu prodloužit:)

Hele nemáte nějakej nápad na vánoční dárek pro drahou polovičku? Letos mě nějak nic nenapadá

Odesláno
Hele chlapi, jak to vidite s Vanocnim srazem? To tam budu jedinny 106kar?

Já tam dojedu taky, ale bez auta. Jedu nakonec sám tak by to pro mě bylo malinko nad rozpočet jezdit autem. Navíc s tou 1.1 bych tam jel půl dne :D

Odesláno

Co se týče dárku pro babu měl jsem připravenej jeden takovej speciální ve formě poukazu na 2 hodiny jakýchkoliv služeb ode mě, k tomu samozřejmně ještě něco trošku hodnotnějšího... teď musím popřemýšlet komu to dám....

Odesláno

Ireas: to s rozchodem me mrzi.. taky to znam, ale mel jsem stesti, ze se mi povedlo vsechny darky vratit a dostal jsem penize zpet.. jenom voucher do Pumy jsem si nechal :P a co se srazu tyce, tak te chapu, ze autem nejedes ale pul dne bys nejel.. jel jsem i do Ostravy (z Prahy) a jel jsem to necelych 5 hodin, coz je v cajku.. a jel jsem z Praglu na Hradec po dalnici pak po okrskach na Olomouc a od Ol. zase po dalnici ;)

Odesláno

mno už jsem se s tím smířil jinak co se týče cesty dělal jsem is srandu...ale řekl bych že to auto na tak dlouhou cestu momentálně ani nemá protože z něj teče olej snad úplně odevšad...ale tak aspoň vezmu do mobilu pár fotek...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...