Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem se akorát koukal na novu na noční zprávy a koukám že jeden majitel přišel při nehodě o 106ku při vyprošťování spolujezdce odstřihli komplet střechu aby ho dostali ven...

Odesláno

Kujon: Jsi prošel na 16\"??? Se asi odstěhuju... tady jsem neprolezl na 14\", jen kvůli tomu, že místo 185/55 jsem měl 175/60 :grr

A ještě držkoval kvůli přídavným dálkovým světlům, že určitě nejsou originální... na zabití :bacha

Odesláno

knír jsem střídavě holil a on zase narůstal :D... každopádně mám takovej aktuální dodtaz o všem...kdo se ještě fláká v práci a místo aby pracoval trčí tady? :D

Odesláno
:D já umírám nudou v práci...5 lidí od rána a nikdo nic :D... asi si vylezu na parkoviště a začnu pucovat po tom včerejšku a předvčerejšku auto :D
Odesláno

ty jo, nechci kecat, ale řekl bych, že se to zhoupnout nemusí nebo ne nějak extra, zkoušel jsem otevřít kufr a houpat s tim autem, ale nic jsem neslyšel, ale jak jedu a lehce se to zhoupne nebo zatočim, tak to kvíká a vrže :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...