Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Kujon: kolik na ebayi??? protože tady u nás za 350 ks :D

čau budu je kupovat ne ebayi, jeden kus vyjde na 150kc, tak 600kc vsechny + posta .

mohlo by se to koupit najednou a poštovný rozpůlit, ale jak dlouho se na to bude čekat ... já potřebuju příští týden jezdit :D

Odesláno

Já za ně platil s poštou cca 950 kč a slouží bez problému dodnes (je to tak 2 roky zpět). Příští týden dodání unreal, to by se musely objednat před min. týdnem.

No a co je aktuální u mě - o autu sice nic, ale já osobně jsem počínaje dneškem začal učit :-) Dneska jsem měl tři dvouhodinovky a ty studenti, to jsou fakt esa :D Jestli jsem byl taky takovej, tak si asi půjdu za roh jednu lísknout :)

Odesláno

Tak ty svíčky budu brát, vyjdou cca na tech 950 jak říkal Kujon. Pošta vyjde na 120kč, když vemu sadu 4 kusů a nebudu to brát po jednom. Jinak tento měsíc bude i Pugsport 2\" a možná i svody :)) Jo a abych nezapoměl už je na cestě sání z 1,3 rallye.

Odesláno

Tak dnes jsem vyměnil kotouče, desky a svíčky. Kotouče byly asi původní a dost blbě se sundávaly ( nic, co by nevyřešilo velky kladivo :D ). Jeden měl 5,45mm a druhej 6,20 mm :D To už bylo akorát zraly na výměnu :D Desky byly ještě jakš takš a svíčky vypadaly dost bídně. Navíc na sobě mají vyraženej nápis MADE IN FRANCE, takže to bylo asi měněny v autorizovanym servise a nebo nedej bože byly původni :D :D :D

Odesláno

Tak já si aktuálně pohrávám s myšlenkou pořídit ještě jeden náhradní 16V motor :D Můj je sice naprosto v pohodě, nicméně náhoda je blbec a tento endžín se neshání nikterak lehce. A proto moje otázka - jaká je přijatelná cena za holej motor? Tušim, že jan07 (jestli sem ještě chodí) tehdá na pugu motor měnil, akorát už se mi z hlavy vykouřilo za kolik ho pořizoval.

Odesláno

Kujon: Motor seženeš lehce i za pár let. Mrkni na 106rallye.co.uk... řešili tam swap z 206 a není to nijak složité. Ty motory jsou v základu (blok+hlava) téměř totožné a 206 jezdí dost ;)

[upravil dne 9.10.2011 13:19 od jiri106xs]

Odesláno

Pravda, že sem tohle nestudoval nikterak detailně, ale co jsem onehdá četl, tak ten v 206 má nižší výkon (tuším o 7 kW). Takže tam budou nějakým způsobem jiný střeva, proto by se ten origo pug jevil dle mého jako lepší varianta. Ale až budu mít čas, tak si rallye forum pročtu, dík :)

Odesláno

Já bych náhradní motor prdnul pěkně domů do tepla a tam by si vesele ševelil do té chvíle, než by přišel jeho okamžik, přičemž tento okamžik bych samozřejmě chtěl aby nepřišel :-) A určitě, v prvé řadě originál od Matella. Jinou variantu bych volil až v případě selhání první možnosti ;)

[upravil dne 9.10.11 18:04 od kujon106]

Odesláno

Bylo to i tady v sekci, že motor z 206 má shodný základ, ale minimálně hlava je jiná-lepší, má větší kanály.

Těch 7kW dolů bylo jednak kvůli jinému nalazení motoru(vstřikování, ŘJ, sací potrubí), díkyž čemu má TU5JP4 max. krouťák vyšší a při nižších otáčkách než TU5I4 ze 106 a taky to bylo kvůli emisím.

Odesláno

Přesně jak píše Paja...

použitím základu z 206 (hlava, blok) + jednotka, sání, výfuk, převodovka atd. ze 106, by měl jít výkon nahoru... minimálně s hlavou z 206. Ta se při úpravách používá celkem často ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...