PAJA106 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 Ano, mám. Kupoval jsem je tady: http://svetla---neony---zarovky.k-tuning.cz/6319/zadni-svetla-peugeot-106-ii-cerveno-bile.html Měli na ně akci, tzn. že byly za 1490. Od té doby, co jsem tenkrát dal odkaz sem, tak jsou za 1890:D Citovat
jadek Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 jojo někdo to rikal no ze byly v akci :-) nojo asi do nich pujdu casem :-) Citovat
Cardaaa Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 ted sem na netu narazil na zajímavý vozítko není to sice 106tka ale vypadá šik Citroen Ds3 http://www.google.cz/imgres?q=citroen+ds3&hl=cs&sa=X&biw=1280&bih=618&tbm=isch&prmd=ivnsu&tbnid=dBEd07MX-9kgDM:&imgrefurl=http://www.techmagazin.cz/novinka/47&docid=HIJdRvrpGY-joM&w=1200&h=746&ei=F-xXTpHSNo7ssgb0rd3SCg&zoom=1&iact=rc&dur=279&page=1&tbnh=114&tbnw=183&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:1,s:0&tx=136&ty=54 Citovat
Jimmy106 Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Kujon: ahoj, mam na tebe dotaz.. protoze si myslim, ze mas nejhezci gti z cele cr! Nevim jaky na tohle mas nazor atd ale na fb na jedne strance \"kola delaji auto\" je soutez o profesionalni video od spolecnosti SD Team... i kdybys nevyhral, tak si myslim ze jenom zverejneni takoveho kousku, ktery vlastnis stoji za to Citovat
kujon106 Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 Dík hoši. Dneska na to na shitbooku mrknu, zveřejnění no problem :-) Na případné video, kdybych čistě náhodou vyhrál, ale moc času mít nebudu. Už takhle jsem rád, když si s pugem vůbec stihnu zajezdit. Teďka na něm navíc chystám pár změn, ale zas věčnej problém s časem. Citovat
Jimmy106 Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 to jsem rad, ale musis tam tu fotku poslat do konce mesice.. a jaky zmeny mas v planu? jestli prozradis.. Citovat
kujon106 Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 Tak sem tam něco poslal, uvidíme :-) S pugem tajnosti nejsou - pohrával jsem si s myšlenkou carbon folie na střechu, čistě ale jen z praktickýho hlediska - ta střecha má už za ty léta docela vyšisovanej lak. Následně ale zvítězila druhá varianta - přelakování. Takže to budu dělat někdy v září, pakliže se zadaří. Musim taky už konečně poměnit spodní čep na jednom rameni, lépe spasovat dva plastíky u volantu (po demontáži tam jedna packa rupla a je to nepěkné) a kouknout na vejfuk, kterak si lebedí a jestli po jarní implantaci drží :-) Kdyby ne, tak přijde na řadu new. Ozývá se taktéž náprava (vrže), takže počítám že její dny budou zanedlouho nenávratně sečteny. Ale to až příští sezonu, teďka to ještě vydrží. Dále bych rád vychytal ťukance od vohnoutů z parkoviště, ale to zas tak nehoří a ani to není tak strašné. Takže výhledově :-) Na nástřik (nátěr) spodku sem se chystal už minulou zimu, ale měl jsem v garáži takovou kosu, že bych u toho asi umřel. Uvidíme letos. A dále bude potřeba klasika - olej, filtr, atd. Ale to asi taky výhledově, neb jsem s tim letos opravdu moc nenajel. Je to auto pro radost + volnej čas, ale toho bohužel moc není. Citovat
kujon106 Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 Jo a teďka ještě řeším aktuálně klíče - ty čajna vystřelováky + radio unit, co sem onehdá koupil, se ukázaly jako docela šmejdy a po roce a něco se vykloktaly tak, že s tim byl problém otevřít na benzénce nádrž. Tak sem to zahodil, používal backup_key bez dálky a nyní se opět vracim k infra dálce. Už sem sehnal novej klíč a jakmile dorazí baterky, tak se do toho pustim :-) Citovat
kujon106 Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 A koupil jsem si tričko Kdyby to někoho čistě náhodou zajímalo, tak jsem nedávno narazil na ebayi na zajímavé pug sport triko. Bylo za lákavou cenovku, takže sem neváhal. Nyní je doma a výsledek je, si myslím, povedený: Oproti fotkám v aukci na triku přibyly červený \"pruhy\" , zřejmě asi našívali na to co bylo po ruce, nicméně jsou docela šik :-) [upravil dne 27.8.11 22:03 od kujon106] Citovat
Jimmy106 Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 Tak fotka uz visi na fb... ale lajk ji dam az 1.zari aby se muj hlas zapocital do hlasovani a timto vyzyvam vsechny nadsence 106tek aby podporili tento skvost jinak co se tyce te strechy to souhlasim, taky takova slabina starsich pugu... ale mhslim ze na cerne by ta folie moc nevynikla... na zlaty barve co mel Kuba to krasne na te strese, zrcatkach a nadrzi vyniklo.. takze u tebe bych to taky videl spise na novy lak kazdopadne jak neco budes na aute delat tak nezapomen na radnou fotodokumentaci, nejenom ja se rad podivam... Citovat
Alesek Odesláno 31. srpen 2011 Autor Odesláno 31. srpen 2011 Tak zase po delší odmlce zdravím Peugeoťáky s novým přírůstkem. :-) Omluva za kvalitu. Peugeot Jet Force 125 EFI Klik Citovat
FiFa_cze Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 Jak se tak divám, tak věrnej Peugeoťák ale jinak luxusní letní přibližovadlo mužu se zeptat na cenu? Citovat
Alesek Odesláno 31. srpen 2011 Autor Odesláno 31. srpen 2011 Měl jsem 50 Aprilii Ditecha, ale po dlouhé nemoci \"srdce\" zemřela, tak jsem týden na to koupil Jet Force, chtěl jsem ho vždy, design skůtru je naprosto bezkonkurenční. Cena byla 31 000,- :-) Je to žihadlo, jede parádně a do města není ničeho lepšího, hlavně do Náchoda ( kolony standartně 2-3 kilometry ať jedeš odkudkoliv) Citovat
MyP106 Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Tak fotka uz visi na fb... ale lajk ji dam az 1.zari aby se muj hlas zapocital do hlasovani a timto vyzyvam vsechny nadsence 106tek aby podporili tento skvost jinak co se tyce te strechy to souhlasim, taky takova slabina starsich pugu... ale mhslim ze na cerne by ta folie moc nevynikla... na zlaty barve co mel Kuba to krasne na te strese, zrcatkach a nadrzi vyniklo.. takze u tebe bych to taky videl spise na novy lak kazdopadne jak neco budes na aute delat tak nezapomen na radnou fotodokumentaci, nejenom ja se rad podivam... hod odkaz at t muzeme podporovat... Citovat
Jimmy106 Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Ja uz jsem to zverejnil tady na clubu a taky nutim vsechny odeme z fb aby hlasovali.. vice uz delat bohuzel nemuzu.. tak vsichni zverejnujte at Kujon vyhraje [upravil dne 1/9/11 15:24 od Jimmy106] Citovat
kujon106 Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 Hoši, nemáte někdo doma navíc tohle: ? Docela by mě to píchlo díky. Citovat
kujon106 Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 Jimmy106> Jsem zvědav kolika že lidem se to nakonec bude líbit Citovat
Jimmy106 Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 To ja taky.. skoda ze to \"nelajkne\" kazdy z fora kdo ma fb to by si organizator asi myslel ze je to nejaky error v matrixu ale cas na soutezeni je az do 11.9. Tak se to snad jeste znatelne rozroste Citovat
FiFa_cze Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 Kujon: To je jedno jestli to vyhraješ nebo ne...pro nás z fóra máš stejně tu nejkrásnější 106ku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.