Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vas, tak nektere mozna zklamu, ale pug mi prestal fungovat pred tydnem a tak jsem shanel nove auto.

Takze vam predstavuji nove auto..Moji Verunku :) aneb golf mk4 2.8 6valec 4x4, plna vybava

img0253my.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak aktuálně jsem byl pro auto do servisu, nechal sem tam 7500kc za technickou, filtry, olej, vymenu prednich lozisek, a vymenu brzd. valecku :-)

+ mám nově Raceland kit

Odesláno

Tak u mne aktuálně dodělána hluková a tepelná izolace v motoru a kufru(XN tam nic nemělo). Vypadá to viz. fotky, práce s materiálem docela šla, část je pod cvočkama, část je lepená(ta izolační folie na sobě měla lepidlo, stačilo strhnout) a na výsledek si budete muset počkat, pač zatím nebyla možnost auto projet, abych mohl posoudit, zda to mělo smysl:D

0064c7146627076.jpg fc3f86146627086.jpg bd6e9a146627093.jpg

P.s.: pod sedačkama je to takto, protože na více mi nezbyl materiál. Nicméně tam si myslím, že sedačky samy dokáží dost odfiltrovat. Důležitější mi přišli podběhy, kde to byl pouze holý plech, stejně tak kapota.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...