Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

se zadkem počítám, ale ted není bohužel čas, taky musim na stk. no rozhodně o víc než udává výrobce ;) tak -8 řek bych od oka, ještě to přeměřím.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem včera absolvoval STK, a prošel na výbornou. jen mi seřídili světla ;) tak už jsou po technické zase nasazeny kola, a uděláno pár drobností viz foto ;)

Leštěné víko ventilů - ještě není 100%

506_P1020929.jpg

ještě vybílené podběhy - slušivé

510_P1020930.jpg

Odesláno
Původně zaslal: oni

jak ses zatim spokojen s tim jomem?

zatím mám jenom předek, ale rozdíl je tam znát. Šlo mi hlavně o snížení než o jízdní vlastnosti. Ale jo, je to tvrdé a méně se to naklání. A co se týká štelování 100% spokojenost. Stačí vyfouknout závity, cáknout WD a jde to rukou.

Jediné co mi vadí je, že se mi prachovka zasekla nahoře do uložení a není tam, kde by měla být.

• O 2 týdny později...
Odesláno

No protože jsem měl papír na jiná kola, na těchto seděl rozměr gum ale ne disku, a na správných papírech neseděly gumy. Tak jsem to raději udělal takto. Myslím si, že při případné havárce se šířka disku měřit nebude.

Odesláno

Nechci bejt pesimista ale kdyz uz si da nekdo praci s tim, ze bude kontrolovat pneu sirka rafku mu urcite neunikne. :roker

PS: jen pro zajimavost, kde prodavaj typove listy za 500Kc? :)

Odesláno

Ronal dává typový list zdarma. Též jsem to dělal. Šířku ráfku bych neřešil. 6,5 a 6 není rozhodující.

Mě to stálo 0Kč ( STK )+50Kč ( úřad)

Odesláno

no ke každým novým kolům je asi typ. list zdarma, ale já nejsem první vlastník takže jsem potřeboval jenom ten papír.

Béďa: mám ho z <obchod@e-pneu.cz>

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...