Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

Tak opět je zde jarní sraz a první letošní pežotí grilování. Kdo chce, nechť se přidá, jen potřebuju vědět přibližný počet osob, které si budou chtít v sobotu s námi něco udělat, nebo jen ochutnat - kvůli dřevu, brigetám, ROŠTU, kapacitě grilu a kdo co doveze, a tak no :) šak to znáte :)

Guest Scratch
Odesláno

ok, pocitam s vami, taky budu brat uhli, tak abychom se pak neprejmenovali na uhlaky :-), ale je lepsi mít v zásobě, nez nemit jako predloni, treba zapomenuty rost :D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Myslím, že se s Petrou také přidáme a přivezeme nějakou flákotku + uhlí :papa

Bohoušku to je sice hezký, že to píšeš na P-C, ale ještě kdybys to taky oznámil mě, abych něco naložila.....nebo si snad chtěl předvést své kulinářské umění:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Původně zaslal: Bohouš

Myslím, že se s Petrou také přidáme a přivezeme nějakou flákotku + uhlí :papa

Bohoušku to je sice hezký, že to píšeš na P-C, ale ještě kdybys to taky oznámil mě, abych něco naložila.....nebo si snad chtěl předvést své kulinářské umění:D:D

OK dneska ti to oznámím.......:P

Guest minimaxa
Odesláno

Mám se k tomuto tématu vůbec vyjadřovat...? :myslim:myslim

:D:D:D

Ale no tak dobře, otázka jako dycky:

kuřecí

vepřové

hovězí(telecí)

...?:myslim

Guest Scratch
Odesláno

Toho jsem se obaval, tva masa jsou luxusni a vyjimecna a ja se po tom nemuzu hybat, protoze toho privezes jak pro rotu vojaku :D

I kdyz, no, kdyz budu pocitat Blizzarda, Blizzarda, Blizzarda.... a Blizzarda :D

vepř a tele :-), kuratum urcite hovi jini, to tvoje teleci bylo minule vyborne, skoda, ze tohle maso mi fakt nejde dobre nalozit :(

[upravil dne 28/4/2010 Scratch]

Guest minimaxa
Odesláno

OK, no telecího mám jak jsme včera koukal asi ještě 80kg, tak něco málo dovezu. Bylo velký tele, tak zbylo hodně.

No a na poli už běhá nový býček a těší se na podzim až se do něj zase pustíme :roker

Guest minimaxa
Odesláno

Scratchi, to nakládání je jednoduchý, vemeš tele, velkej hrnec, vařící vodu, tele nohama vzhůru ponoříš do toho hrnce s vařící vodou, zatížíš, vono se teda bude chvíli cukat, páč se mu to nebude líbit, ale po půl hodině už bude klikný a ani se nehne. No, a máš naloženo :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...