Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Micky99

su tam aj veci na 307? ak hej tak to pls hod niekam na net a sem daj link a si to stiahneme ;)

Dik

Kde na net? Na 307 je tam dost veci. Povedz ako to dat na net a kde. Este som nikdy nic nikde neuploadoval. Stale len stahujem. :D Tak porad. Zatial Ti to mozem poslat na mail.

Odesláno

napriklad na www.rapidshare.com tam kliknes na \"procházet\" vo svojom pc najdes subor ktory chces uploadovat a sa ti obhavi ikona sikpou hore. potom ked sa to uploaduje tak sa ti objavi link kde to je a ten sem napises ;-)

alebo mi to posli na mail hulalami@csob.cz a ja to uploadujem.

mozes uploadovat aj na www.uloz.to a mnohe ine...

Odesláno

napriklad na www.rapidshare.com tam kliknes na \"procházet\" vo svojom pc najdes subor ktory chces uploadovat a sa ti obhavi ikona sikpou hore. potom ked sa to uploaduje tak sa ti objavi link kde to je a ten sem napises ;-)

alebo mi to posli na mail hulalami@csob.cz a ja to uploadujem.

mozes uploadovat aj na www.uloz.to a mnohe ine...

Dikes Micky99. Myslel som ze je to vacsi problem a ze musim zakladat konto a registrovat sa. Ale uz je to na rapidshare.

http://rapidshare.com/files/389933798/cennik_doplnkov.docx.html

Odesláno

Nemáš za čo. Doma to skusim stiahnut, lebo tu mi to nechce stiahnut koli limitu. V praci uz asi presvihli limit. ale som nedočkavy tak ak by si mohol preposli mi to pls aj na mail co som udaval. dik

Odesláno

Nemáš za čo. Doma to skusim stiahnut, lebo tu mi to nechce stiahnut koli limitu. V praci uz asi presvihli limit. ale som nedočkavy tak ak by si mohol preposli mi to pls aj na mail co som udaval. dik

poslane :super

Odesláno
Původně zaslal: Vlado-77

poslane :super

prijate, vdaka. :super

Odesláno

Vlado-77 môžem ťa poprosiť o ten cenník doplnkov cez mail, nejde to stiahnuť cez ten odkaz čo si priložil.

mail. jnhudec4@gmail.com

Odesláno
Původně zaslal: Judes

Vlado-77 môžem ťa poprosiť o ten cenník doplnkov cez mail, nejde to stiahnuť cez ten odkaz čo si priložil.

mail. jnhudec4@gmail.com

.

Zdravim, uz som Ti to poslal. Neviem preco to nejde stiahnut.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: pajo30

predpokladám že keď sisa mi doteraz nezval platba ti prišla. :myslim:myslim:myslim

Ospravedlnujem sa, a to asi nielen Tebe pajo ale vsetkym. Myslel som ze potvrdim platby hned a problem je toho typu ze cez netbanking vidim ze daco nabehlo ale udaje chybaju. Az neskor ked pride vypis na papieri tak tam je vsetko. Takze v skutocnosti podla uctu by som povedal ze asi prisli platby uz od vsetkych, ale ked dojdu vypisy tak dam vediet. Este raz sa ospravedlnujem a vsetkym co som to posielal zaroven dakujem za serioznost. (poslal som to skor nez som dostaval prachy) :super:papa

Odesláno

Ospravedlnujem sa, a to asi nielen Tebe pajo ale vsetkym. Myslel som ze potvrdim platby hned a problem je toho typu ze cez netbanking vidim ze daco nabehlo ale udaje chybaju. Az neskor ked pride vypis na papieri tak tam je vsetko. Takze v skutocnosti podla uctu by som povedal ze asi prisli platby uz od vsetkych, ale ked dojdu vypisy tak dam vediet. Este raz sa ospravedlnujem a vsetkym co som to posielal zaroven dakujem za serioznost. (poslal som to skor nez som dostaval prachy) :super:papa

v pohode ja len či neboli nejaké problémy to by ma mrzelo :papa:papa:papa

Odesláno

Až teraz posielam foto pedálov a nášlapu Po namontovaní som hneď ohol nášlap /oprel som sa doň/ tak som ho podložil 3-milimetrovým hlin. plechom /presný obrys/ Keď som to mal v rukách, tak som tam nalepil reflexnú foliu aby znak a písmo boli viac vyditelné:mrk Po dvoch dňoch jazdenia a obdivovania som podlepil aj číslice na pedáloch Mne sa to páči:potlesk, dúfam že aj vam:D

Odesláno
Původně zaslal: eth4rendil

ahoj, chcel by som sa ťa spýtať či pôjdeš ešte do polska? Ak áno mohol by som ťa poprosiť o objednanie toho setu pedálov na 407 a podložku na nohu na 407.

Ďakujem pekne

Zdravim, poslal som Ti SZ tak daj vediet co a ako. BTW: ja som v Polsku stale.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahij, mohl bych také poprosit o SZ jestli to je ještě možné určitě bych měl zájem o pedály, děkuju

Odesláno

zaujaly mě tam ty kovové lemy kolem předních výškových repro. Nemáš s tím náhodou zkušenost jak to drží? zdá se mi to dost malý na to aby se to dobře přilepilo a za čas to neupadlo, zvlášt když na to teď v létě permanetně praží slunce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...