Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jakým způsobem postupovat pokud podle mě rozvody vydávají zvuk které auto před výměnou nemělo.Ujel sem od výměny rozvodů skoro 20000 a pořád mě tvrdí že si to sedne nebo dokonce že je to normální zvuk turba.Od výměny uběhlo skoro už 2 roky a jednou mě povolily řemen a trochu to ztichlo,ale zvuk je tam pořád,podle mne a jiných mechaniků je to možná jenom přepnutý řemen..Když jsem už na machanika trochu zatlačil tak mě řekl \"já ti to klidně rozeberu ale nic tam nenajdu a když třeba vyreklamuju řemen nebo kladku tak auto bude měsíc stát,leda že by sis to zaplatil sám a potom to vyreklamujem a bud to uznají nebo ne.Navíc už v tento servis namám pochopitelně žádnou důvěru.Je možné že by se jízdou s přepnutým řemenem poškodila nějaká část rozvodů??Díky.

Odesláno

1. pokud to nebyl original servis mas zaruku max. rok (mozna ze jen pul roku), je to práce na zakázku - neni to jejich výrobek

2. kdyz v servis nemas duveru proc to knim davas spravovat???

3. když si má něco sednout a já ujedu 1000km a slysim stejny vadny zvuk tak nanic necekam a hned to řeším

Odesláno

Mne tiez po vymene rozvodov zacal motor nejako piskat, proste iny zvuk. Vratil som to nazad a ze bol moc napnuty remen, trosku povolili a je pokoj.

Tie reklamacie ma teda stvu aj na sk. Tu v irl ked nieco reklamujes tak nie je problem. Dones blocek a vec, potom si vyberies bud novy produkt, alebo ti daju peniaze nazad. Ziadne cakanie mesiac ci to vyreklamuju, alebo nie.

Odesláno

Dal sem to tam pouze jednou,poprvé a od té doby se to vleče.Nejsu mechanik a když mě tvrdil že je to normální tak sem mu to prostě sežral.Potom když se mě to nelíbylo tak to trochu povolil a tím mě zase na chvíli zavřel hubu.Ted už vím že je to špatně jenom nevím jak jednat s tím servisem a nebo jestli mám sklopit uši a nechat si to za své udělat znovu.De o to jestli mám opět nechat měnit vše.Za blbost se platí,ale v blízkém okolí neznám rozumný servis.Všechny místní co jsem vyzkoušel nebo mý známý tak všecí mají jenom špatné zkušenosti

Odesláno

No pokud jsi ujel 20 tis a uplynuly 2 roky tak máš jednak dobrý nervy a jednak můžeš zapomenout na nějakou reklamaci. Upřímně pokud se ti něco nezdálo tak jsi to měl řešit a ne to nechat 20 tis km. Jde o tak choulostivou věc, že průšvih kterej hrozí je daleko horší než prachy za případnou revizi tý opravy.

Normálně bych to odvezl do rozumnýho servisu. Tam ti pravděpodobně správně napnou řemen a zkotrolují jeslti kladky a pumpa nejsou v háji. Pokud je něco vadný tak to prostě vyhoď ven a nech vyměnit. Pak můžeš ještě udělat to, že tu věc vezmeš a půjdeš poděkovat tomu servisákovi co ti to udělal. Pokud je slušnej tak zareaguje, pokud je svině tak ti řekne, že to máš po záruce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...