davidekcz Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Tak snad všichni nabití novými poznatky o tunění a hurá s tím sem:D Citovat
ivoskt Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Tak snad všichni nabití novými poznatky o tunění a hurá s tím sem:D Nejde o nic nového používalo se to v již zakázané skupě B v rally tedy odvod plynů z klapky turba mimo výfukové potrubí ,ekologie jde poněkud stranou , předělávka je trochu pracnější,žádný a 10 min jako čip , ale funguje spolehlivě ,pokud je i velký mezichladič, který tak všchni vysmíváte, ale málokdo to skutečeně zkusil ,protože to už taky neni za 5 mint a řeže se do auta,protože je tam vždycky málo místa, tak byl zatím každý spokojen. [upravil dne 22/2/12 19:46 od ivoskt] Citovat
davidekcz Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Tak snad všichni nabití novými poznatky o tunění a hurá s tím sem:D Nejde o nic nového používalo se to v již zakázané skupě B v rally tedy odvod plynů z klapky turba mimo výfukové potrubí ,ekologie jde poněkud stranou , předělávka je trochu pracnější,žádný a 10 min jako čip , ale funguje spolehlivě ,pokud je i velký mezichladič, který tak všchni vysmíváte, ale málokdo to skutečeně zkusil ,protože to už taky neni za 5 mint a řeže se do auta,protože je tam vždycky málo místa, tak byl zatím každý spokojen. [upravil dne 22/2/12 19:46 od ivoskt] Tak zrovna teď jsem neměl na mysli Tebe...ale tak nějak obecně [upravil dne 22/2/12 20:48 od davidekcz] Citovat
ivoskt Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Tak snad všichni nabití novými poznatky o tunění a hurá s tím sem:D Nejde o nic nového používalo se to v již zakázané skupě B v rally tedy odvod plynů z klapky turba mimo výfukové potrubí ,ekologie jde poněkud stranou , předělávka je trochu pracnější,žádný a 10 min jako čip , ale funguje spolehlivě ,pokud je i velký mezichladič, který tak všchni vysmíváte, ale málokdo to skutečeně zkusil ,protože to už taky neni za 5 mint a řeže se do auta,protože je tam vždycky málo místa, tak byl zatím každý spokojen. [upravil dne 22/2/12 19:46 od ivoskt] Tak zrovna teď jsem neměl na mysli Tebe...ale tak nějak obecně [upravil dne 22/2/12 20:48 od davidekcz] Mně jenom vadilo jak jste se smáli , ale skutečně nikdo neporadil Citovat
koblih69 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Těšíme se že nám neco smysluplného, co k smíchu nebude, poradíš Citovat
00stevo00 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Trošku ale známy natunil trabanta. V zimě nechtěl nastartovat, tak si vzpoměl, že má bombičky s éterem do V3S. Tak to chrstnul do filtru, do sání. Nechtělo to zase chytnout, tak sundal svíčky a nalil to do válců. Chytlo mu to tentokrát na první šup. Dle jeho slov tohle ještě neviděl a neslyšel. Z toho auta šel strach. Samozřejmě to nešlo chcípnout. minuleho roku, som nemohol po zime nastartovat kosacku.....tak som dal benzin do striekacky a priamo do motora......az ohen slahal z vyfuku :D Citovat
ivoskt Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Těšíme se že nám neco smysluplného, co k smíchu nebude, poradíš Asi neumíš moc číst , jenom vše kritizuje , ale kolik motorů jsi už upravil, že všechno víš nejlíp Citovat
koblih69 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Možná až tu budeš mít víc než 6 příspěvků a začnou být i smysluplné, tak se ti začnu zpovídat . Citovat
ivoskt Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Zatím meleš mimo mísu nic smysluplného jsi zatím nenapsal, pouze tlacháš jako v jiných tematech. Citovat
koblih69 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Mírni se chlapče, tady na takové nováčky nejsme zařízení. Citovat
ivoskt Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Když sem nováček tak nemůžu tedy sdělit nic přínosného , tak to myslíš ,zatím jsi se nevyjádřil co víš o upravě turba s odpouštěním plynů za klapkou kterou jsem zjednodušeně popsal nebo prostě nevíš o čem je řeč a proto se vyhýbáš diskuzi. Citovat
koblih69 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Nevyhýbám se diskusi o smysluplných tématech, jedno s kým třeba s nováčkem nebo s někým kdo si změní nick, je to jedno, ale tlachat o ptákovinách nebudu. Budu se rád bavit o smysluplných úpravách neprznících standardní auta. Citovat
ivoskt Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Smyslem vlákna bylo zvýšení výkonu motoru , pokud se nemýlím takže se vyjadřuji k tématu na rozdíl od jiných.A pokud jsem si přečetl tak zatím nikdo podobnou upravu nepopsal,ani nevyzkoušel,já ano a vím kdo tuto úpravu odborně provádí.Nejde tedy o prázdné prázdné kecy jak naznačuješ ale o seriozně požívanou úpravu turbových motorů jak benzínových tak diesleových. Citovat
koblih69 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Já vím náporový mezichladič vzduchu z Avie, turbo VTG - Audi ... to už jsi oslňoval jinde... Citovat
ivoskt Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Zatím jsi neřekl nic technického tedy k tematu, takže o čem že je tedy řeč , popisovaná úprava zvyšuje výkon motoru , nebo máš jnou zkušenost popiš mi jí rád si přečtu.Poučím se . [upravil dne 22/2/12 21:27 od ivoskt] Citovat
koblih69 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Nepoučíš jako jsi se nepoučil na jiných fórech a já nebudu ten další co se s tebou bude dohadovat :papa Citovat
davidekcz Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Takhle se rozčilovat stojí ti to za to? Citovat
LOU DICK Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 davidek.cz/koblih69-tak proc z toho musite delat pavucinu? Tak sorry ze sem to spatne pochopil. Prvne co jsem psal a ze pojejm BRZDA jsem netusil/nevedel ze neco takoveho je pro mereni vykonu. Tak sem to trochu chapal jinak. Sice me to stvalo,ale cekal jsem od vas rozumne odpovedi natoz ze zkuseny clovek si mysli ze je nekdo a brere to az tak vazne. Citovat
davidekcz Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 No myslim ze ti to kluci celkem rozumne vysvetlili co ta brzda je a at si tam zajedes a od toho se odrazet. Pisu z mobilu tak to nebudu procitat zpet,ale byl jsi uz na ty brzde? Citovat
PeugeotHDi Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Zdravim, vazne rozmyslam ist na chiptuning s 1.6HDi 66kW/90k (samozrejme kontrola pred a po uprave na valcovej brzde) Co si myslite, ma to vyznam? Vdaka za odpoved. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.