Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a mas tech 96kw overenych nebo ti tam nekdo nalil nejakej soft a rekl ti mas tam 96kw? to je to o cem se tady uz 2 stranky bavime prvne overit aktualni vykon a pak resit zvysovani

Odesláno

myslim že LOU DICK tu řeší téměř hlouposti a není si jistý ani tím kolík kW to opravdu má...kamaráda kámoš dával auto někam do prahy na chip a údajně ho ani po tom co chtěl být u toho ho tam nepustili že to prý firma nemá zpřístupněné...od takové firmy bych okamžitě odešel....nechci malovat čerta na zeď ale potom co jsme si kdysi někde četl tak dokonce někde při tom chipování z auta vymontovali díly které potřebovali a zákazník nepoznal a nebo dali jen powerbox nebo nějaký odpor který pouze ŘJ oblbne stejně jako powerbox...zákazník odjede s myšlenkou a že je po chipu..sice auto jede lépe ale rozhodně není po chipu...

Odesláno

porovnal jsem to se 407 100kw 16v ma 136 koni. Ma ji zetak a ujel jsem mu takze musim mit taky tak ikdyz ma auto tezsi. Ale zvysovat se muze i kdyz to je ciple ne? Stejne se to musi precipovat kdyz tam budou jine trisky atd. Nebo se to ma dat zpatky na zakladni vykon?

Odesláno

a teď k mému dotazu...jste si opravdu jistí že IC nedokáže turbo natlakovat s určitým přebytkem vzduchu tak ,že při otáčkách kdy turbo přestane plnit by byla opravdu větší zásoba vzduchu?? neříkám že řádově na 3 vteřiny ale třeba na dobu k přeřazení (kvůli eliminaci turbodíry) ? možná plácám kraviny ale před chvílí jsem s konkrétně tou fabií co jsem psal víše jel a nejede to vůbec špatně...ne teda že bych jel někdy z tou bez většího IC abych mohl rovnat ale jede to hezky. samozřejmě kraviny jako větší turba realizovat nechci a myslím že na mé poměry je to i nereálné kvůli originál softwearu co já na koleni nemůžu upravovat a který by samozřejmě nemohl jiné turbo ovládat.jde mi čistě o to jestli je to zvětšení objemu IC přínos nebo naopak ne.prosím odpovědi bez ironie,vykašli se na to apod. dík chlapy pak samozřejmě přijde na řadu straki s chipem a FAP off takže bych chtěl udělat maximum co je v mé moci před ;)

Odesláno

Jak porovnal? Jako že ses tím projel? Autem co má turbo s VTG, s úplně jinou hmotností a jinou převodovkou? :bojim:bojim:bojim

Proč mi neodpovíš na to jaké máš prostředky na to to auto ladit? Nebo myslíš, že se prodává nějaká sada v Obi?

Odesláno
strejdakopec.- ja u toho byl,delal mi to kamarad kamarada kterej se to naucil od nekoho z firmy. Jako auti jede pekne ale chci jeste 30 koniku vic.
hele dojeť si na brzdu...to není drážkovaný kotouš jak píšeš víše :) ale na válce ( z need for speed to můžeš chápat jako DYNO :D ) a tam ti skutečný výkon změří přesně...s tím se pak už nechá nějak pracovat a odvýet další úpravu a přehrátí softwearu dál to je rada kterou ti tu pro začátek dá každy...musíš mít zkrátka hmatatelný důkaz na papíře kolik tam opravdu máš...nechci nějak zpochybňovat kamaráda tvého kamaráda ale pokud bys měl opravdu těch 100kW tak bys to sakra poznal...
Odesláno
Jak porovnal? Jako že ses tím projel? Autem co má turbo s VTG, s úplně jinou hmotností a jinou převodovkou? :bojim:bojim:bojim

Proč mi neodpovíš na to jaké máš prostředky na to to auto ladit? Nebo myslíš, že se prodává nějaká sada v Obi?

jel jsem s fabií co má údajně větší IC a nejel jsem s fabií s originál IC...asi jsme se nepochopily...nerovnám s 406tkou :) jen píšu co mi říkal a já říkám že to jede hezky ale s tou obyč jsem nikdy nejel
Odesláno
intercoller taky nemam a planuju to tam dat. Ale cetl jsem ze cim sirsi inter. Tam ma tstup 2 atmosfer a vystup do turba 3 atmos.
to bych tě chtěl vidět jak to budeš plnit dvouma atmosférama :D :D :D
Odesláno

lou dick sorry ale meleš kraviny :D na nějaký plnění dvěma atm bys musel mít kovaný ventily a písty a asi i jiný ojnice aby to vůbec vydrželi...nehledě na to že softwer který by ti auto řídil by musel být úplně jiný a turbo jiný který ti originál soft stejně nebude řidit......moc koukáš na rychle a sběsile.....máš peugeota v naftě tak zas slez z toho stromu na pevnou zem :D :D

Odesláno

protoze ja to nemam ciply z firmy jako tahne jako svine mam to uz 3 roky ciply pres softer. tak se to pozna proste bud 96 kw nebo 100kw ale na tu brzdu dojedu. Jinak nevim jakou ma RJ ale ma tu nekdo 307 predelanou?

Odesláno

jel jsem s fabií co má údajně větší IC a nejel jsem s fabií s originál IC...asi jsme se nepochopily...nerovnám s 406tkou :) jen píšu co mi říkal a já říkám že to jede hezky ale s tou obyč jsem nikdy nejel

To bylo na Moby Dicka...

Odesláno

co to motáš?? pokud máš 2.0hdi 79kw s fapem co se dávalo do 307 tak máš intercooler, nemáš náhodou 66Kw ta nemá intercooler. jinak \" tak se to pozna proste bud 96 kw nebo 100kw \" blbost jak mraky.. :-D

Odesláno

mam tam ten malinkej inter. Ten original. Jako v zime to jede jako svine pac se neprehriva ale vlete to je liny jako slimak. Mam motor 2.0 hdi zaklad 80kw cipnuty na 96kw.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...