anthraX306 Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Zdravím. Docela by se mi hodil konektor autozapalovače jenže ho tam nemám:nevim Jde ho nějak dobastlit dělal to zde někdo?Já mam pod hodinama 3 knoflíky a jeden zaslepený tak mě napadlo ho strčit tam ale kdovi jestli by tam vešel nehledě na to jak by to vypadalo. Nebo jde to přehodit z novějšího modelu 306? tam už tuším je:myslim Díky za jakékoli nápady,rady Petr Citovat
Lluciano Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Původně zaslal: anthraX306 Zdravím. Docela by se mi hodil konektor autozapalovače jenže ho tam nemám:nevim Jde ho nějak dobastlit dělal to zde někdo?Já mam pod hodinama 3 knoflíky a jeden zaslepený tak mě napadlo ho strčit tam ale kdovi jestli by tam vešel nehledě na to jak by to vypadalo. Nebo jde to přehodit z novějšího modelu 306? tam už tuším je:myslim Díky za jakékoli nápady,rady Petr V mém starém modelu je přítomen. Pod těmi ovladači ještě jakoby zespodu je popelník a vevnitř zapalovač. Docela se divím, že v některých modelech vůbec není. Čekal bych ho seriově. Ale co, učíme se každým dnem. Citovat
Dave_k Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Starý 306 mají přeci zapalovač u popelníku pod středovým panelem. Stačí jen zatáhnout dolů. Citovat
anthraX306 Odesláno 21. duben 2010 Autor Odesláno 21. duben 2010 No pro jistotu sem to byl zkontrolovat:D ale kde nic tu nic:bojim vepředu popelník prostě není jen za ručkou vzadu ten malý, asi fakt co kus to originál:roll Citovat
Dave_k Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Musíš šáhnout jakoby pod středovej panel. Je tam skoro po celé šíři malinko utopenej asi 2cm vysokej výčnělek a ten jakoby zatáhneš dolů. [upravil dne 21/4/10 Dave_k] Citovat
anthraX306 Odesláno 21. duben 2010 Autor Odesláno 21. duben 2010 Já bych si měl asi pořídit brýle:mad: no vážně tam je jak říkáte:super, je pravda že auto nemám moc dlouho a ani sem po něm nějak nepátral:) akorát chybí ta čepička na zapalování ale to mi nevadí, účel bude jiný - FM transmitter a tak se možná zeptám blbě ,,jsou ty konektory všechny stejné nebo jsou rozdíly:myslim Citovat
Qcko Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Mne sa transmitter nezmestil do origo zasuvky v 306 (bola plytka), vymenil som za uni zapalovac za 2e a pohoda ... ale mohlo to byt aj transmitterom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.