kveton Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 jen dotazek jestli je normalni, kdyz nastartuju za studena, tak mi jde z vyfuku asi tak 2-3sekundy cernej dym a i za tepla kdyz jedu a seslapnu plyn, tak mi to taky cmoudi je to normalni nebo je to spatne? Dik Citovat
Ráďa Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 jestli je to normální nevím,ale dělá mě to taky.Záleží jak moc to kouří.Každý auto s turbínou po sešlápnutí plynu zakouří to proto,že tlak z turba přidá na čerpadle nafty a ta ze začátku pořádně nezhoří.Dělají to i nový ochcávky.Zajeď někam,kde dělají emise na diesely a oni ti řeknou jestli ok,nebo čerpadlo ko. Citovat
Ladis Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Že to čoudí je normální. Otázka je jak moc. Jestli na to šlápneš a ve zpětném zrcátku rozeznáš kontury potkávacích světel vozidel jedoucí za tebou, tak je to v pohodě. Kdyby ne, tak už je někde chyba. Bu? rád, že ti to jede. Jak motor reaguje na plyn, tak nic neřeš. Pokud táhne, startuje a nic z něho neteče, tak jenom lít naftu a přifukovat kola Citovat
Operator Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Mám stejnej motor jako ty Květoni a taky to zastudena čudí. A to tam mam navíc normál rovnou koncovku výfuku (ne tu klasickou dieselovskou zahnutou dolů), takže ty za mnou si celkem užívaj, chi chi chi. :cool: Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 ... aha tak ja mam opravdu diesel koncovku . No me se to chova uplne stejne jako kvetonovi a to mam urcite starsi motor. Jsem v klidu ale.... Citovat
kveton Odesláno 25. říjen 2004 Autor Odesláno 25. říjen 2004 tak panove, nechal jsem si vymenit zhavky vservisu (jeste ze jsem do toho nesel sam), delal na tom 7 hodin, byly pripeceny a asi je jeste nikdo nemenil a navic je k tomu pristup horsi nez k penezum. Zhavili mi 2 ze 4. Po vymene motor za studena jede hned parvidelne a dym zmizel, byla to proste jen spatne spalena nafta. Oprava za 2000 a vysledek k nezaplaceni Citovat
Driver Odesláno 25. říjen 2004 Odesláno 25. říjen 2004 No výměna žhavících svíček má vliv jenom na startování a na běh motoru tak prvních 10-15s co je zapnutý dožhavování, ale potom to na funkci už nemá vliv. To musela být ale síla, když byli připečený. Mě žhavky vyměnily na počkání asi za 3/4 hodiny, ale u toho TD je k tomu asi horší přístup. Citovat
kveton Odesláno 26. říjen 2004 Autor Odesláno 26. říjen 2004 musel tam rozebrat pulku motoru, skoro vzndaval i cerpadlo, proste sila, nechtel bych to delat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.