Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jen dotazek jestli je normalni, kdyz nastartuju za studena, tak mi jde z vyfuku asi tak 2-3sekundy cernej dym a i za tepla kdyz jedu a seslapnu plyn, tak mi to taky cmoudi

je to normalni nebo je to spatne?

Dik

Odesláno

jestli je to normální nevím,ale dělá mě to taky.Záleží jak moc to kouří.Každý auto s turbínou po sešlápnutí plynu zakouří to proto,že tlak z turba přidá na čerpadle nafty a ta ze začátku pořádně nezhoří.Dělají to i nový ochcávky.Zajeď někam,kde dělají emise na diesely a oni ti řeknou jestli ok,nebo čerpadlo ko.

Odesláno

Že to čoudí je normální. Otázka je jak moc. Jestli na to šlápneš a ve zpětném zrcátku rozeznáš kontury potkávacích světel vozidel jedoucí za tebou, tak je to v pohodě. Kdyby ne, tak už je někde chyba.

Bu? rád, že ti to jede. Jak motor reaguje na plyn, tak nic neřeš. Pokud táhne, startuje a nic z něho neteče, tak jenom lít naftu a přifukovat kola :)

Odesláno

Mám stejnej motor jako ty Květoni a taky to zastudena čudí. A to tam mam navíc normál rovnou koncovku výfuku (ne tu klasickou dieselovskou zahnutou dolů), takže ty za mnou si celkem užívaj, chi chi chi. :D:cool:

Odesláno

... aha tak ja mam opravdu diesel koncovku :cool:. No me se to chova uplne stejne jako kvetonovi a to mam urcite starsi motor. Jsem v klidu ale....

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak panove, nechal jsem si vymenit zhavky vservisu (jeste ze jsem do toho nesel sam), delal na tom 7 hodin, byly pripeceny a asi je jeste nikdo nemenil a navic je k tomu pristup horsi nez k penezum. Zhavili mi 2 ze 4.

Po vymene motor za studena jede hned parvidelne a dym zmizel, byla to proste jen spatne spalena nafta.

Oprava za 2000 a vysledek k nezaplaceni

Odesláno

No výměna žhavících svíček má vliv jenom na startování a na běh motoru tak prvních 10-15s co je zapnutý dožhavování, ale potom to na funkci už nemá vliv. To musela být ale síla, když byli připečený. Mě žhavky vyměnily na počkání asi za 3/4 hodiny, ale u toho TD je k tomu asi horší přístup.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...