Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

omegascream: tym dvojfarebnym myslis predne dvere?...z toho si nic nerob ja to mam po predoslom majitelovy \"zaflakovane\" hadam vsade akurat ze na striebornej to tak nevidet ale tych flakov je tam az moc :D...pekna 307ka ako kazda ;)

Odesláno

shark734: nj, ale sú to zadné. Predné mám robené zas na pravej strane :mad: Ono keď je ploché svetlo, tak to skoro nevidno, ale akonáhle sa oprie slnko, metalíza to prezradí. Raz ho dám možno komplet prestriekať......ináč dík :)

sekaj: no veď za krásu sa platí :D

[upravil dne 20/4/10 omegascream]

Odesláno

no metaliza je svina...ked pece slnko pod urcitym uhlom tak videt ze kapota bola/je prehnuta :(...a nad tym celolakom uvazujem aj ja ale to by som sa nedoplatil kedze musim vymenit predny naraznik a kapotu:nevim

Odesláno

sekaj: to je taká istá ako má Ivona na predošlej strane, ale tá farba sa proste ukáže len na slnku, ináč pôsobí podľa mňa trochu fádne.

shark: veď to, ale dať 50 tis. za \"kozmetiku\" je dosť. Keby nemal aspoň toľko najazdené, že by sa to ešte oplatilo do budúcna...

...ináč neviete niekto koľko priemerne km asi vydrží benzínový motor do GO?

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

podle názvu tématu by tu měly bejt nějaký míčky, ale zatim nic.. tak se pochlubte

:xvulA nebo autor spletl gramatiku a vlastni 307 \"myček\" a taky foto zadny :D :aut

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

podle názvu tématu by tu měly bejt nějaký míčky, ale zatim nic.. tak se pochlubte

Zrovna je nafukujou:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...