Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Od včera sa mi stále otvára kufor . . . vrrrrrrr

Ako keby som mal stal stlačený ten spínač :blicismajlik

Dá sa to nejako opraviť, alebo treba kúpiť nový celý ten zámok + ovládanie (ked ano tak kde ???)

Diiiiiik

Odesláno

předpokládám, že máš Break, nebo SW

Sundej tapec, na dvou šroubech drří celé madlo. nechá se to rozebrat a vyčistit. Už jsem tam viděl i nalepený mirospínač z něčeho jiného a chodilo to :papa

Odesláno

nemam \"kombi\" . . .

Hedžbek . . .

Len sa jená o to, že min. týždeň mi to nešlo otvorit tak som to rozobral, prestriekal WDčkem a v pohode to fachalo . . . A teraz to zase stále otvára . . . vrrrr

Že by som to premazal vela ??? :myslim

Odesláno

Povol trochu 2 skrutky čo držia ten plast zvnútra.

Ja som to tiež prečistil a moc dotiahol. Bol som nasrdený, lebo sa mi stále otváral kufor.:bacha

Následne som povolil tie 2 skrutky a všetko je OK.:roker

Odesláno

No tak povolil som najprv tie dva šróby čo sú od spodu kufru (sú vidieť aj bez demon. toho plastu) a nič . . . stále sa to otváralo . . . Potom som dal dole ten plast a povolil som aj tie matky . . . A stále sa to otváralo . . .

Tak som sa nasral, a rozobral som cele to ovládanie . . . Potom som spať namontoval zámok a klučku som rozobral do šróbika (aj ked tam žiadny neni . . . :roll)

No a vyskúšal som pripojiť iba ten mikrospínač a stále sa to otváralo tak som to vysušil a vyčistil, lebo to bolo zasrané poskladal s5 a rozmýšlal kde je najbližší Peugeot Servis aby som tam skočil . . .

Poskladam zavrem kufor a nič . . . Teda sa neotvoril . . .

Takže už to zase funguje ako má . . . :bacha

Ale ajtak idem dnes pre ten mikrospínač, lebo tomu už neverím . . .

Odesláno

niekedy staci veciam pohrozit a zazracne zacnu fungovat. Mne doma blbol Wifi router cez vianoce vypadaval mi kazdy 2den asi mesiac. Raz vecer som si povedal ser.. ta este raz a kupujem druhy. Od cca 20januara mam pokoj.:aut

Odesláno
Původně zaslal: Hafan007

Tak som sa nasral, a rozobral som cele to ovládanie . . . Potom som spať namontoval zámok a klučku som rozobral do šróbika (aj ked tam žiadny neni . . . :roll)

JJ

jj

Som zle napísal. Myslel som matičky a napísal som skrutky.

HUPS:D

Odesláno

kdyz jsem mel stejny problem, porad me blbnulo zavirani, tak jsem jel do servisu a v servisu vzdy slo zavirani a otevirani uplne v pohode. Pak jsem prijel domu a zase blbnulo. Pak nastal stejny problem co jsi mel, nesel zavrit a porad se otviral, prisel jsem na to, ze jsem mel zamacknuty spinac na otevirani, vratil jsem ho zpet a uz se dvere v pohode zavrelo. Stejne jsem to hned resil vymenou a od te doby jsem mel klid.

Odesláno

Vybavené vymenené . . . Už je tam nový spínač . . . A ja som o 850 Kč lahší . . .

Takže totok už mám v poho . . .

Ale čo mi zase nefumguje je otváranie zadných spolujazdcových dveríííí . .. . :bacha:blicismajlik

Dá sa dať dole tapacírung bez toho aby som otvoril dvere ??? po prípade má niekto nejaký návod ako na to ???

Diiiiiiiiik

Odesláno

Hafan007: dávať dole tapec je masaker aj s otvorenými dvermi a nie ešte so zavretými :D Teraz si nie som istý, či aj na zadných je šróbik aj z boku, ale ak je, tak pri zavretých nemáš šancu.

Postup je ináč taký, že všetko čo sa dá vyšróbovať, vyšróbuj a potom tapec VYTRHNI :) Ale teraz naposledy keď som to dával dole som zistil, že super spôsob je použiť špachtľu: http://www.toolshop.sk/obrazky/3867/spachtla-nerezova-original.jpg tú tenšiu tak, že si dáš do nejakej látky (len preto aby si nepoškriabal dvere) a v tom spodnom zaoblenom okraji ju zasunieš až po rúčku a zapáčiš. Ja som si kúpil takú dobrú s gumenou rúčkou, tá perfektne drží, takže sa nezlomí a takýmto spôsobom mi krásne celý tapec odskočil bez poškodenia dverí a zlomili sa asi len 2 štuple.

Ináč pred tým som to skúšal kadejako nožíkmi alebo len proste silou vytrhnúť a bolo to na nervy.

Odesláno

No jo . . . Ale keď tie dvere nejdu otvoriť . . . Tak to poskušam nejak . . . Viem že je šrób v madle, klučka na okná a malo by to byť všetko . . . Ešte kuknem na druhe dvere ci tam je niekde šrobiček a potom to vyrvem ako to len pojde :bacha . . .

Ale dik za link na špachtlu . . . :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...