GRiMx Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 každej říká něco jiného.. já to roseknu a zítra vlezu pod auto když mám volno a nafotím.. Citovat
Qcko Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Ja tam mam to oko tak isto ako ty a je napevno privarene o ram, pristup je tam ale dobry, myslim ze flexa ti pomoze Citovat
Voighta Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Jsem zvědavej jak to dopadne,bude se šroubovat nebo řezat? Citovat
MilanF1 Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Původně zaslal: Voighta Jsem zvědavej jak to dopadne,bude se šroubovat nebo řezat? Podle toho, zda to je šroubovací nebo ne. Pokud bych si nebyl jistý, tak bych s tím prostě zkusil zatočit, uříznout se to dá vždycky Citovat
Qcko Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Tu je foto mojho auta, myslim ze to mas tak isto, ja to tam mam privarene [upravil dne 15/4/10 Qcko] Citovat
oni Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 vubec, hele vem obyc pilku a normalne to uriznes, neni to zadna spesl ocel, delal jsem to kdyz jsem predelaval oko ze spoda nahoru jako to mas ted ty. samo ze flexou to fiknes a dobry a pilkou se najezdis,ale jde to... jen ta prakticka stranka, preci je to jen oko na tahani... Citovat
GRiMx Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 Původně zaslal: oni vubec, hele vem obyc pilku a normalne to uriznes, neni to zadna spesl ocel, delal jsem to kdyz jsem predelaval oko ze spoda nahoru jako to mas ted ty. samo ze flexou to fiknes a dobry a pilkou se najezdis,ale jde to... jen ta prakticka stranka, preci je to jen oko na tahani... jj to mi je jasný. boužel není cesty zpět =D jsem rozhodnut o přestavbě a oko to esteticky kazí a ni by se tam nevešli světla co chci.. menší dávat se mi nechce... Citovat
GRiMx Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 oko je navařený.. a přestavba vypadá že ztroskotala na nárazníku Citovat
GRiMx Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 Původně zaslal: Voighta Jak to?Co je s nárazníkem? na vlákně auta v \"naše káry\" je foto Citovat
Voighta Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Já už mám tvoje vlákna slitý do jednoho.Maličko se zamotám mezi sekcema a je to Citovat
GRiMx Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 Původně zaslal: Voighta Já už mám tvoje vlákna slitý do jednoho.Maličko se zamotám mezi sekcema a je to http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=55456&page=10#pid947877 Citovat
Voighta Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Jak skáču mezi ,,Naše káry\" a ,,306\" tak tvoje vlákno o autě a oko na čumáku beru jako jedno. Těch pět pracovních dnů se na mě nějak moc podepisuje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.