Dave_k Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Je to jak píšeš STB dekóduje digitální signál jakoby do analogu, plus je v tom signálu posíláno více dat (tv program apod.). Já sice bydlím v novostavbě, ale při napojení na společnou anténu jede jak analog tak i digital. Oboje v dobré kvalitě. 2sloters: jakej konkrétní typ. Jeden nebo 2 jsem našel, ale na jednoho moc dobrý reference nebyly (problém s diaktrikou u skrytejch titulků a v teletextu a myslím ještě něco). Citovat
chuck11 Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: Rotorhead chlapi ja se pridam do diskuze, protoze mne napada ze mne to ceka u rodicu taky... vubec to ale nesleduju, v cem je vlastne problem ? Prechod z analogoveho signalu na digi, takze je nutno ten STB jako dekoder signalu ? Pravda ? A co anteny, da se tento digi signal prijimat na stare ? nebo jsou nutne nejake zasahy do antenniho systemu ? Diky Anténa musí jít pro digital,pokud bydlíš v RD.Pokud v paneláku tak ti stačí jen STB Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.