Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

takze montujes turbo ? :P nieaky popis k tvojmu autu a foto ? :-) inak dnes som (nepresiel) presiel cez stk :D kkti ze mam zle brzdy :D idem objednat ate kotuce :-) aj platnicky

Odesláno
Původně zaslal: winco

pridi do šuroviec na sraz:D a dame preteky :D ja v tvojom aute a ty v mojom:D

no mozno pridem ale fakt len mozno lebo kedze som dnes dal ujovi na skt do vacku tak mi to trosku skratilo rozpocet :D

Odesláno
Původně zaslal: skrkoo

takze montujes turbo ? :P nieaky popis k tvojmu autu a foto ? :-) inak dnes som (nepresiel) presiel cez stk :D kkti ze mam zle brzdy :D idem objednat ate kotuce :-) aj platnicky

bude bude,setrim na to....pocitam ze v zimne auto povezu do anglie do DP engineering..zatim se udela jen lak..mam tu vlakno o mojem aute..podivaj sa dole Cinnamon razzles:)))))

Odesláno
Původně zaslal: skrkoo

Původně zaslal: winco

pridi do šuroviec na sraz:D a dame preteky :D ja v tvojom aute a ty v mojom:D

no mozno pridem ale fakt len mozno lebo kedze som dnes dal ujovi na skt do vacku tak mi to trosku skratilo rozpocet :D

tak ja dam zajtra tete na benzinke všetky svoje uspory a na zraz pojdem :D

inak ušetrim ťa haldania toho vlakna :D auto je uuuuuplne že paradni, až na to že oranžova neni moja barva ale auto nema chybu............a ten lik aby si sa pohochal Rejtyho žihadlo

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

bude bude,setrim na to....pocitam ze v zimne auto povezu do anglie do DP engineering..zatim se udela jen lak..mam tu vlakno o mojem aute..podivaj sa dole Cinnamon razzles:)))))

inak rejty to ti budu prerabať komplet motor......si myslim že by ťa vyšlo lacnjšie ked kupiš motor z RC.........pretože pri turbe budeš musieť meniť riadiacu jednotku, a aj hlavu motora, priestne kružky určite nove a ja neivme kolko veci okolo toho ešte by sa muselo vymeniť, to sa uplne preroby cely motor.......podla mňa by sa oplatilo kupiť motor z RC a tomu spraviť generalku vymeniť neake seriove veci za tuning a je to uplne paradna

Odesláno

tak ale ten vykon bude o dost vecsi ako na RC a aj krutiaci moment bude minimalne raz taky ako na RC len ci to vydrzi prevodovka a ostatne casti hnacieho ustrojenstva ale budem to musiet ist jak ujebane :D heh

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

Vůbec se do toho nechci vměšovat, ale na tvém místě bych do Anglie do DP Engineering nejezdil. :)

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Tento RC vyzera moc moc dobre, omnoho lepsie ako klasicka 206 (sorac praktik:aut) ... co to tam mas za kolesa? Vyzeraju paradne, na fotky sa tesim :)

Ešte že som to nečital:bacha:bacha:bacha:D:D:D

Odesláno

predvcerom som kupil a namontoval predne repro(sal)2pasmove za seriove trosku ubudli basy ale zvuk je neporovnatelny o dost cistejsi :-) o basy sa postara sub..niekedy o mesiac

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Tento RC vyzera moc moc dobre, omnoho lepsie ako klasicka 206 (sorac praktik:aut) ... co to tam mas za kolesa? Vyzeraju paradne, na fotky sa tesim :)

kolesa su seriove a su streknute do seda :-) ale chcel by som ich dat na inu farbu a spravit tam taky limec inej farby ale este neviem kedy sa tobude robit

Odesláno

Inac chalani keby mal niekto origo narazniky s RC-cka tak sa ozvite popripade by som ich aj vymenil za tie co tam mam alebo kupil :roker

[upravil dne 22/4/10 skrkoo]

[upravil dne 22/4/10 skrkoo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...