soptik155 Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 mám dotaz hledal jsem to ale nenašel možná jsem hledal špatně tak kdyby to někdo našel tak mi dejte prosím odkaz a ted ten dotaz mám manualní klimu jde předělat na automatickou díky Citovat
Devils-night Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 s tim by neměl bejt problem,zkus napsat členovi DAW11 , dělal to na svym autě,bral nato ode mě díly, co si pamatuju tak vyměnit displej a ovládání,všechny servomotorky do klimy,vč motorku na vnitřní klapku,potom komplet kabeláž kolem klimy,a k hornímu čidlu u stropního světla,a čidlu uprostřed palubky , samozřejmě ty čidla.Dál myslim že musel vrtnout jednu díru na čidlo do jednotky topení. Citovat
soptik155 Odesláno 12. duben 2010 Autor Odesláno 12. duben 2010 Původně zaslal: Devils-night s tim by neměl bejt problem,zkus napsat členovi DAW11 , dělal to na svym autě,bral nato ode mě díly, co si pamatuju tak vyměnit displej a ovládání,všechny servomotorky do klimy,vč motorku na vnitřní klapku,potom komplet kabeláž kolem klimy,a k hornímu čidlu u stropního světla,a čidlu uprostřed palubky , samozřejmě ty čidla.Dál myslim že musel vrtnout jednu díru na čidlo do jednotky topení. díky koukám že to tak jednoduchý neni:) Citovat
Ferry Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 a nejsem si jist, zda bude pristup namontovat ty servomoturky ovladani klapek bez demontaze palubky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.