Bamatala Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 dnes mi došla nova lambda, zajtra vymením a dám vedieť výsledok. kupovaná v ELITe lambda sonda Dodávateľ: BOSCH 75,00 EUR (89,25 EUR / 2 688,75 SKK) .. po výmene musím ísť na diadnostiku vymazať hlášku?? alebo zmizne sama?? Citovat
Bamatala Odesláno 19. duben 2010 Autor Odesláno 19. duben 2010 čaute, takže Lambda vymenená test v Peugeote všetko O.K a po cca. 2 km opäť rozsvietená kontrolka. Pakáreň Cez víkend skontrolujem výfukové potrubie od hlavy ku katalyzátoru mám pocit ako keby v oblasti okolo katiku podfukovalo, ale nevidno nic tak to rozhodim, či náhodou výfukové od spodu nie je niekde prasknuté. Citovat
Bamatala Odesláno 25. duben 2010 Autor Odesláno 25. duben 2010 tak konečne závada odstránená. Vymenil som tzv. \"O\" krúžok ako sa spája výfukové s katalyzátorom zašiel na diag. vymazať, včera som spravil cca 300km a parada nič nesvieti. prišiel som na to asi tak že som vyšruboval new lambdu a videl ju odymenu z jednej strany a tak som usudil, že to tesnenie podfukuje. Citovat
robozv Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 dobra praca gratulujem:papa este si to tak zapamatat pre pripad [upravil dne 25.4.2010 robozv] Citovat
Dushek Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 u motoru 1,4 16V jsem měl také hlášku ale myslim že to bylo Deppolution System Fault, příčinou bylo překousání kabelu od horní lambdy asi kunou, prý je to u těchto motorů velice časté při parkování přes noc venku. Co jsem si všimnul, tak u motorů 1,6 už je ten kabel o něco silnější. Citovat
drobec.sk Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 No podobná hláška sa zobrazila aj mne. a rozsvietila sa mi kontrolka motora. tak som auto odstavil a znova nastartoval a kontrolka už nesvietila ale motor bol lenivý.... presiel som asi 50km a všetko sa dalo do pohody a motor zacal uz aj tahat. a ide to v pohode... No ale v diag. mi vypísalo 3chyby: prechodná závada:tlak turba nizky prechodna zavada:filter pevnych castic plny prechodná zavada: filter pevnych castic preplneny(alebo tak nejak) a navyše mi zacal blbnut aj palubák. raz mi to ukazuje ze mam priemer 5,2l/100 a teraz tam mam 18l/100:o nechapem:myslim ale spekulujem ze asi ohladne tej chybovej hlasky to asi bude tým FAP-om. Asi pojde von... a co sa týkatoho palubáku neviem inak mam 2.0HDi 79kw 307 SW 2003 vie niekto toto vsetko aspon ako tak vysvetliť?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.