hloze-ja Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 Nevite, prosim, nekdo kolik ma mit provozni teplotu 1,4 ctyrbod? Ohreje se to kolem 80, ale zda se mi, ze celkem pozde. Ted rano (5°C) tak po 3-4 km. Nejdriv to dlouho drzi kolem 70 a jeste jsou zvyseny volnobezny otacky. Pak zase trva dyl nez se to ohreje na tech 80. Je to taklhle bezny? Nebo by to mohl delat termostat. Kamos ma fiestu a ta je tepla hned (cca1-2km). Diky za radu. H Citovat
hloze-ja Odesláno 6. říjen 2004 Autor Odesláno 6. říjen 2004 Prosim,prosim. Fakt nikdo nevite, jakou ma mit provozni teplotu 1,4? Citovat
gvg Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Buď rád. Mně to během 5 minut vystoupá na 80, pak na 90 a usadí se to na 95. Termostat měněnej, tak nevím... Citovat
cpt. CHIP Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Koukal jsem do katalogu termostatu Wahler a pisou tam oteviraci teplotu 88 st. Zkus termostat povarit v hrnci a mer teplotu a uvidis, jak se chova, muze podtekat. Novy nestoji dardu, kolem 3 stovek Citovat
hloze-ja Odesláno 6. říjen 2004 Autor Odesláno 6. říjen 2004 To myslim, ze je Ok. Hlavne kdyz to nejde pres 110. O vikendu se kouknu na termostat, jestli zavira. Moc diky. Taky uz jsem nekde vycet, ze se ma zacit otvirat pri88-89 a plne otevrenej je pri 99. Takze tech mejch cca80 je malo. Moc diky.Honza Citovat
z3rg Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Protoze sem to tady pred cca mesicem resil tak muzu rict ze teplota je v pohode ... pokud se teda daji nejak srovnavat motory ... ale odhadem bych rekl ze je to podobny Citovat
Guest Finger Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 mě to teda drží na tech 90ti pořád a zahřeje se fakt až po těch 4km...80 bych asi tolik neřešil...třeba je špatnej ukazatel teploty... Citovat
Guest NiceOne Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Napsán autorem hloze-ja To myslim, ze je Ok. Hlavne kdyz to nejde pres 110. O vikendu se kouknu na termostat, jestli zavira. Moc diky. Taky uz jsem nekde vycet, ze se ma zacit otvirat pri88-89 a plne otevrenej je pri 99. Takze tech mejch cca80 je malo. Moc diky.Honza nic nevar, ani nezkousej, proste ten termostat rovnou vymen a mas jistotu. Stoji to par kacek. Ja za to dal 300 vcetne prace. Meli to vymeneny za chvilku a auto hreje perfektne. BTW: taky ti muze ukazovat blbe teplomer. Citovat
Shrek1 Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 ohriva se mi to dost podobne a kdyz si stoupnu do zacpi tak se to otervre podle tabulek bud rad jen to sleduj a az se to prestane chladit tak vymen termostat Citovat
hloze-ja Odesláno 7. říjen 2004 Autor Odesláno 7. říjen 2004 Chladi to v poho. Teplota prave nepresahne ani v zacpe 95, ale jestli nedovre nebo protyka, tak motor nepracuje v optimalni teplote a zbytecne se mari a zvysuje spotreba. I kdyz 80 jeste neni tak malo. Zitra mam cas, tak to zkusim rozebrat. Kdyz bude fungovat dobre, tak ho necham (asi ten budik). Nebo koupit hned novej, ale zase kdyby to tim nebylo....Jo a s ovzusnovanim neni problem, ne? Jsou tam tusim jen tri ventily. U chladice, termostatu a topeni,ne? Jinak moc, moc diky. Ahoj:papa Citovat
Hnipak Odesláno 9. říjen 2004 Odesláno 9. říjen 2004 Tak ted jste me nasadili brouka do hlavy ... Mam 1.4 r.v. 2000 a ani v lete me teplota malokdy prelezla 90 stupnu, spis se drzela tak 85. Ted jsem jezdil chvili po meste, a nejde pres 80 (???). Kolik je teda tak optimalni teplota? No a jak pisete o vetsi spotrebe, tak jsem jezdival na pulku nadrze 400 km, a ted tam mam cca 330 km... asi zacinam panikarit Dik. :D Citovat
cpt. CHIP Odesláno 9. říjen 2004 Odesláno 9. říjen 2004 Napsán autorem Hnipak Tak ted jste me nasadili brouka do hlavy ... Mam 1.4 r.v. 2000 a ani v lete me teplota malokdy prelezla 90 stupnu, spis se drzela tak 85. Ted jsem jezdil chvili po meste, a nejde pres 80 (???). Kolik je teda tak optimalni teplota? No a jak pisete o vetsi spotrebe, tak jsem jezdival na pulku nadrze 400 km, a ted tam mam cca 330 km... asi zacinam panikarit Dik. :D Proc bys panikaril, dyt ten termostat stoji par korun. Ale teda tech 400 km na pul nadrze ti teda zavidim, o tom si muzu nechat zdat Citovat
Dress Odesláno 10. říjen 2004 Odesláno 10. říjen 2004 to já udělám na půl nádrže tak 500 km ) ....ale jde o to u koho je jaká nádrž, u mě je půl nádrže 40 litrů Citovat
gvg Odesláno 10. říjen 2004 Odesláno 10. říjen 2004 Tak u mě 30 litrů. Ale zlatá moje 309, ta jezdila za 5.5 litrů...)) Citovat
Hnipak Odesláno 10. říjen 2004 Odesláno 10. říjen 2004 Napsán autorem cpt. CHIP Napsán autorem Hnipak Tak ted jste me nasadili brouka do hlavy ... Mam 1.4 r.v. 2000 a ani v lete me teplota malokdy prelezla 90 stupnu, spis se drzela tak 85. Ted jsem jezdil chvili po meste, a nejde pres 80 (???). Kolik je teda tak optimalni teplota? No a jak pisete o vetsi spotrebe, tak jsem jezdival na pulku nadrze 400 km, a ted tam mam cca 330 km... asi zacinam panikarit Dik. :D Proc bys panikaril, dyt ten termostat stoji par korun. Ale teda tech 400 km na pul nadrze ti teda zavidim, o tom si muzu nechat zdat No ja jenom ze od jara, kdy jsem auto koupil, jsem resil nekolik drobnosti, pak jsem se trapil s volnobeznyma otackama (ktery uz mam diky bohu asi mesic v poradku), a ted zase moznej problem ... uz me to prestava bavit ... Porad jsem v tehle debate nejak nechytil jaka teplota je \'tak akorat\', nebo alespon kolik je ta spodni kriticka hranice. Vcera jsem jeste jezdil (po meste), kdyz stojim tak to ukazuje 90, a za jizdy v tomhle pocasi mam par (tak 1-3) stupnu pres 80. Dik. Citovat
gvg Odesláno 10. říjen 2004 Odesláno 10. říjen 2004 90 je v pohodě. Já jezdím na 93-95 a všechno OK. Citovat
hloze-ja Odesláno 12. říjen 2004 Autor Odesláno 12. říjen 2004 Tak ja mam pulku (30) na cca 440. Posledni dobou merim. A dam vam inf. z vymeny. Koupil jsem Wahler (cena 270 ), ale co. Ten starej term. propoustel a normalne sel rukou vymacknout. Ted rano (byl -1 az 1) podle teplomeru na aute. Motor v 90 drzel tak 88-89. jak jsem ubral a dojizdel, tak sla teplota dolu, asi na 84-85. Takze dobry, ale jak muze teplota litat? A jak vubec muze byt mensi nez oteviraci teplota na termostatu? U skodovky se mi ani nehla. Bud to tam musi nekde propoustet (ale kde? privod od chladice je jen pres termost.) nebo se motor ochladi okolnim vzduceh nebo uz nevim. Nepremyslel nekdo nad tim? Ale uz to resit nebudu. Takhle je to moc dobry. Hlavne, ze se to zlepsilo a penize nebyly vyhozeny:D cus, Honza PS:A moc diky za vsechny rady. Fakt diky. Citovat
stembi Odesláno 12. říjen 2004 Odesláno 12. říjen 2004 Napsán autorem Hnipak Tak ted jste me nasadili brouka do hlavy ... Mam 1.4 r.v. 2000 a ani v lete me teplota malokdy prelezla 90 stupnu, spis se drzela tak 85. Ted jsem jezdil chvili po meste, a nejde pres 80 (???). Kolik je teda tak optimalni teplota? No a jak pisete o vetsi spotrebe, tak jsem jezdival na pulku nadrze 400 km, a ted tam mam cca 330 km... asi zacinam panikarit Dik. :D Nepanikař. Moc to auto sleduješ. Od tý doby co jsem to auto koupil nový, pohybuje se mi teplota od 70 do 95 stupňů, podle toho jak to zatěžuju. Do kopce teplota vyjede na 95 stupňů, z kopce když brzdím motorem klesne na 70. Při devadesátce po rovince drží na 80. A tak to dělá od výroby. Máme ve firmě oktávku, kde teplota vyleze na 90 stupňů a pak se ani nehne, ale podle mě to je teplota chladící kapaliny někde za směšovačem, kde se teplota dá přesně regulovat. V motoru, kde ti teplota dost kolísá podle zátěže je podle mě +- 10 stupňů nereálný. A pokud si vzpomínám, 2 termodynamickej zákon říká, že efektivita stoje je přímo úměrná rozdílu teplot na zdroji v chladiči. Citovat
Hnipak Odesláno 12. říjen 2004 Odesláno 12. říjen 2004 Napsán autorem stembi Nepanikař. Moc to auto sleduješ. Od tý doby co jsem to auto koupil nový, pohybuje se mi teplota od 70 do 95 stupňů, podle toho jak to zatěžuju. Do kopce teplota vyjede na 95 stupňů, z kopce když brzdím motorem klesne na 70. Při devadesátce po rovince drží na 80. A tak to dělá od výroby. Máme ve firmě oktávku, kde teplota vyleze na 90 stupňů a pak se ani nehne, ale podle mě to je teplota chladící kapaliny někde za směšovačem, kde se teplota dá přesně regulovat. V motoru, kde ti teplota dost kolísá podle zátěže je podle mě +- 10 stupňů nereálný. A pokud si vzpomínám, 2 termodynamickej zákon říká, že efektivita stoje je přímo úměrná rozdílu teplot na zdroji v chladiči. No hele, panacku , kdyz ti to dela od vyroby, tak na tom neco bude, takze vzhledem k tomu ze mame uplne do mrte stejny auta, a najezdil jsi 160+ tkm a jezdi ti to krasne, tak asi prestanu panikarit . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.