Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podle mne jsou ty EBC kotouče naprosto luxusní a podle referencí s nimi nejsou (narozdíl od některých jiných drážkovaných kotoučů) žádné problémy v normálním provozu - přikup ještě nové EBC desky máš učebnicovou kombinaci :)

Odesláno

jake kotouce bys mi doporucil na 307 hatchbag facelift porad rozmyslim ci EBC,Brembo,Zimmerman, mely by to byt asi drazkove kotouce

Odesláno

jake kotouce bys mi doporucil na 307 hatchbag facelift porad rozmyslim ci EBC,Brembo,Zimmerman, mely by to byt asi drazkove kotouce

Odesláno
Původně zaslal: rootsky

Podle mne jsou ty EBC kotouče naprosto luxusní a podle referencí s nimi nejsou (narozdíl od některých jiných drážkovaných kotoučů) žádné problémy v normálním provozu - přikup ještě nové EBC desky máš učebnicovou kombinaci :)

takze budu bezproblemov pasovat na tie sériove brzdy ? a tie desky co stoja hod link. diky.

Odesláno

:papa 2 MHS: EBC Turbo Groove, Brembo Max s těmi mám dobré zkušenosti v okolí je má pár kluků na autech...Zimmermany neznám, ale má je podle různých for na netu hodně lidí a nečetl jsem na ně nic špatného...Osobně bych šel po ceně pokud bych neměl jiné důvody (třeba citové, mám pro Brembo slabost)...

:papa 2 Tomazy: Radši jenom porovnej základní rozměry aby nebyly na nějakou jinou motorizaci. Jinak jsou \"stejné\" jako originál - nejsou nutné žádné úpravy...Jasná volba k těm EBC kotoučům jsou EBC Green Stuff - má je kolega na drážkovaných kotoučích (Brembo Max) auto na běžný provoz je velmi spokojen a desky nepráší:D. Jinak jsou na UK e bay běžně k dostání i u toho shopu z tvého odkazu...

Odesláno
Původně zaslal: Tomazy

http://ebcbrakesltd.co.uk dufam ze budu Posielat na slovensko

ta zlata farba je na image ;) a k tomu dam prestriekat brzdice na cerveno no myslim ze to bude ladit

to není barva ale žárový zinek- kde jezdí desky se to oleští a zbytek zůstane jaký je a nebude to rezivět. Pokud s tím nebudeš jezdit pekelně na okruhu nebo nějaké závody tak ten zinek vydrží minimálně tolik co ty kotouče

Odesláno
Původně zaslal: tom406Pokud s tím nebudeš jezdit pekelně na okruhu nebo nějaké závody tak ten zinek vydrží minimálně tolik co ty kotouče

To je v pohode nas štyl jazdy je lezerny :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...